Amenajarea casei

#decoperete #decoratiuni perete #fototapet #black friday

Black Friday 2016 la Deco-perete.ro

Magazinul online de decoratiuni de perete Deco-perete.ro isi asteapta clientii cu oferta de reducere de Black Friday la fototapet, stickere de perete, stickere de geam, tablouri si oglinzi de perete. Doar vineri 25 noiembrie, ultima vineri din luna noiembrie aveti posibilitatea sa achizitionati aceste produse la un pret redus.

Black Friday sau vinerea reducerilor este cel mai intens eveniment de shopping asociat cu inceperea sezonului sarbatorilor de iarna, trend importat din SUA si care este din ce in ce mai apreciat si la noi in tara. Pentru a veni in intampinarea clientilor care cauta reduceri de Black Friday , vineri 25 noiembrie va fi singura zi din an in care veti putea cumpara produse pentru decorarea peretilor la un pret redus cu 15% fata de orice perioada din an.

Aceasta oferta este valabila doar pentru comenzile plasate online in 25 noiembrie. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Aceasta este o actiune de promovare a produselor de decorarea peretilor, produse din portofoliul Arbex Art Decor, pe care le importam pentru clientii nostri din tari cu traditie in astfel de produse creative, care au la baza munca artistilor vizuali pictori, fotografi , din tari cum ar fi Franta, Germania, Italia.

Pentru cei care doriti sa redecorati de sarbatori, acum aveti ocazia perfecta sa cumparati decoratiunile de perete potrivite la un pret mai mic sau sa pregatiti din timp cadourile pentru cei apropiati.

Inspirati-va din modele care incanta ochiul si creaza o stare de bine alegand dintre modelele de fototapet cu peisaje, flori, fototapet cu orase celebre, fototapet copii, tablouri dupa picturi celebre, tablouri modern, stickere de geam, stickere decorative de perete, oglinzi de perete. Toate ramele la tablouri si oglinzi le confectionam in atelierul nostru de inramari tablouri.

Campania de Black Friday incepe vineri 25 noiembrie la ora 00.00 si se termina in aceeasi zi la ora 23.59 si este valabila doar pentru cumparaturile online facute pe www.deco-perete.ro . Cele prin telefon sau email nu fac obiectul campaniei.

Spor la cumparaturi!

 

Despre Arbex Art Decor:

Arbex Art Decor s-a nascut si dezvoltat din pasiunea pentru frumos. Ne-am dezvoltat, cautand sa oferim exact ce cauta clientii nostri, calitate si diversitate in serviciul de inramare tablouri pe care-l prestam in atelierul nostru incepand din 2004, invatand de la cei mai fideli clienti ai nostri, pictorii, precum si de la furnizorii nostri din diverse tari europene. Si pentru ca frumosul atrage frumos, avem o echipa frumoasa gata sa se ocupe de toate lucrarile de arta care ne ajung in atelier.

Apoi, in urma cu 7 ani s-a nascut ideea taberelor de pictura pentru cei care doresc sa invete sa picteze. Astazi ne putem mandri cu 19 editii finalizate cu bucurie care au adunat oameni plini de entuziasm si care formeaza un grup frumos de prieteni.Acum ne pregatim pentru a 20-a editie.

Arbex Art Decor a extins apoi portofoliul produselor pe care le ofera si cu alte decoratiuni de perete: fototapet, stickere decorative de perete, stickere decorative de geam, postere de arta, produse cu impact vizual care se comercializeaza online pe www.deco-perete.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea