Amenajarea casei

#biblioteca acasa #mobilier biblioteca #biblioteca design ciudat #rafturi biblioteca

Biblioteci cu design ciudat pentru casa ta

Bibliotecile de acasa nu sunt doar simple piese de mobilier menite sa sustina colectiile de carti, ci pot deveni adevarate elemente de decor, daca au un model mai special. Din fericire, designerii au intotdeauna idei noi si nastrusnice, astfel ca din mainile lor ies schite de biblioteci cel putin ciudate, insa numai bune pentru a crea un punct de interes in camera de lucru sau in living.

Fie ca esti interesat de cumpararea unei biblioteci cu design ciudat, fie ca esti doar curios sa vezi ce modele bizare exista, cu siguranta vei gasi un exemplar care sa-ti incante privirea.

Biblioteca oblica

In general, bibliotecile au rafuri care iti permit sa asezi cartile in pozitie verticala sau orizontala. Viziunile moderne ale designerilor aduc un suflu nou in ceea ce priveste dispunerea rafturilor in biblioteci, astfel ca poti gasi modele ciudate, cu rafturi pe care cartile stau oblic, spre dreapta sau spre stanga. De asemenea, dimensiunile rafturilor nu mai sunt egale, ceea ce da un aspect si mai ciudat bibliotecii.

Biblioteca industriala

Fierul forjat nu este tocmai cel mai utilizat material pentru realizarea unei biblioteci, dar acest lucru nu inseamna ca nu poate da o nota aparte mobilierului. O biblioteca industriala este de departe o idee indrazneata si nonconformista, insa designul ei ciudat poate fi un avantaj pentru locuinta ta, deoarece se potriveste mai multor stiluri, de la cel minimalist, la cel vintage.

Biblioteca extensibila

Ai vazut cum arata o canapea sau o masa extensibila, dar stiai ca si biblioteca poate fi extensibila? Realizata in special pentru persoanele care au nevoie de o biblioteca spatioasa, insa nu dispun de o camera prea mare, biblioteca extensibila este ingusta si inalta, dar prin designul ei se poate mari. Ce o face speciala? Faptul ca arata ca doua turnuri din Pisa, adica este inclinata spre dreapta si spre stanga.

Biblioteca pat

Ce ai spune de o biblioteca 3 in 1? Ingenioasa biblioteca a fost realizata in asa fel incat sa poata depozita carti si alte obiecte mici, insa la nevoie poate fi transformata intr-un vertitabil pat pentru 2 persoane. Iar cand nu ai nevoie nici de biblioteca, nici de pat, poti scoate rafturile, pentru a le folosi pe post de elemente de decor.

Biblioteca Yin si Yang

Biblioteca Yin si Yang are un design ciudat, dar este aproape imposibil sa nu te indragostesti de ea. Eleganta, simpla, cu un aspect care i-ar face invidiosi pe toti prietenii tai, aceasta biblioteca bizara ar arata bine in orice casa.



Surse foto: sheknows.com, incrediblethings.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare