Amenajarea casei

#baterii de cada moderne #baterii de cada clasice #baterii de cada

Baterii de cada clasice sau moderne? Tu ce alegi pentru baia ta?

In ziua de astazi, tehnologia a evoluat atat de mult, incat daca ne-am intoarce in urma cu douazeci de ani, nu am mai recunoaste anumite obiecte. Spre exemplu, clasicele televizoare cu tub au fost inlocuite cu televizioare extrem de subtiri, cu o calitate a imaginii excelenta. Telefoanele fixe nu mai sunt la fel de populare, fiind inlocuite cu smartphone-uri. Chiar si cand vine vorba despre electrocasnice, lucrurile stau total diferite. Nu putem decat sa ne bucuram ca traim in epoca aceasta si ca vedem in fiecare zi schimbari pozitive. Avem o viata foarte usoara, deoarece ne ajutam de cat mai multe obiecte care fac munca in locul nostru.

Cand vine vorba despre amenajari interioare, trendurile se schimba in fiecare an, insa multi oameni prefera o locuinta care sa le placa si peste zece, douazeci, treizeci de ani. Si este normal, pentru ca o casa trebuie sa fie persoanala, trebuie sa insemne "acasa", nu sa fie desprinsa din reviste si sa aiba un aspect impersonal, ca de hotel. Fiecare mica decoratiune sau fiecare alegere in ceea ce priveste constructia isi pun amprenta asupra modului in care o casa devine "acasa".

Pentru a avea o casa care nu sa arate doar bine, ci sa fie si practica, trebuie in primul rand sa te gandesti daca vei merge pe stilul clasic, modern sau daca le vei imbina. Bineinteles, poti sa ai o casa cu influente vintage sau cu orice alt stil, insa in general, oamenii aleg unul dintre stilurile mentionate mai devreme. Acest lucru se va reflecta nu doar in arhitectura casei, ci si in mobila, decoratiuni, electronice si electrocasnice. Si bineinteles, sa nu uitam de baie. Cumva, baia este una dintre incaperile carora oamenii nu ii acorda atat de multa atentie ca dormitorului de exemplu.

Iti sugeram sa nu faci aceeasi greseala, si sa acorzi baii tale atentia cuvenita! Peste ani, cand vei constata ca nu a fost nevoie de nicio reparatie, iti vei multumi pentru alegerea facuta. In cazul in care chiar urmeaza sa iti renovezi sau sa construiesti o baie de la zero, vrem sa te ajutam putin si sa iti prezentam doua baterii de cada de la GQS. Una este clasica, una moderna si vrem sa iti prezentam diferentele dintre acestea, pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie!

Din categoria bateriilor de cada clasice, am ales Ideal Standard Ceraplan III Baterie cada si dus monocomanda. Dupa cum poti observa, aceasta arata foarte bine si este realizata din materiale foarte bune. Are un limitator de apa integrat in cartus, un maner cu indicator pentru apa rece/calda, perlator cascada, atenuator de zgomot si supapa de retinere. Este o baterie cu o garantie de cinci ani, perfecta pentru persoanele care isi doresc un obiect sanitar clasic, de calitate.

Reprezentativa pentru bateriile moderne, iti recomandam Grohe Grohtherm 2000 Baterie cada si dus termostatata cu tavita. Este o baterie deosebita, cu un design care atrage toate privirile si care se poate integra cu usurinta in orice baie. Pe langa aspect, aceasta baterie beneficiaza si de o multime de tehnologii, dintre care enumeram: suprafata cromata rezistenta la zgarieturi, tehnologie de control a temperaturii apei si fluctuatiilor de presiune, izolatie pentru prevenirea supraincalzirii suprafetei, tehnologie de economisire cu pana la 50% a apei, posibilitatea de a seta o temperatura maxima a apei, astfel incat sa eviti situatiile neplacute, termostat si multe altele. Este o baterie desprinsa din viitor, care cu siguranta iti va oferi o experienta diferita in timpul baii sau in timpul dusurilor.

Speram ca ti-au fost de folos informatiile prezentate si ca vei putea lua cea mai buna decizie pentru ca baia ta sa fie exact asa cum iti doresti!

Sursa foto: https://www.germanquality.ro/grohe-grohtherm-1000-new-baterie-cada-si-dus-termostatata.html

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea