Amenajarea casei

#magazin obiecte sanitare #rezervor dubla comanda #baterie de lavoar #roca

Baterii de baie si lavoare care te ajuta sa economisesti

Resurse precum apa sau energia electrica sunt epuizabile si, implicit, scumpe. De aceea, atunci cand iti gandesti locuinta visurilor tale trebuie sa iei in calcul toate masurile care te-ar putea ajuta sa economisesti. Iar baia casei este una dintre zonele in care se cheltuiesc multe resurse. Nu si daca apelezi la solutii care utilizeaza o cantitate mai mica de apa si de energie.

O casa eficienta optimizeaza resursele si aduce beneficii pentru bugetul nostru. Tocmai de aceea, Roca, o companie de referinta la nivel mondial pe segmentul obiectelor sanitare pentru baie, a adus pe piata din Romania produse care te ajuta sa economisesti.

Iata cateva dintre solutiile inteligente propuse de Roca pentru realizarea unei utilizari responsabile a apei si energiei:

Rezervoare cu dubla comanda

Toaleta este una dintre zonele in care se consuma foarte multa apa. La o singura utilizare a wc-ului sunt folositi pana la 10 litri de apa. Nu intotdeauna este necesara intreaga cantitate de apa pentru a curata vasul de toaleta. Pentru a evita pierderile inutile, Roca propune rezervoare cu dubla comanda. Ce inseamna acest lucru? Ca poti alege daca pornesti varianta scurta de curatare, cu doar 2 sau 3 litri de apa, sau varianta lunga, cea care utilizeaza o cantitate mai mare de apa, de 4 pana la 6 litri.

Aceste rezervoare de apa, care au un design elegant si foarte practic, cu linii curbe, au fie admisie de apa inferioara, fie laterala.

Baterii de lavoar cu tehnologia Cold Start

Pornim aproape instinctiv apa de la robinet pe modul “apa calda”, asta desi vrem doar sa ne spalam pe maini sau sa clatim un pahar. Acest mod de utilizare este ineficient, intrucat implica pornirea automata a centralei termice, iar acest lucru inseamna un consum inutil de energie electrica si de gaz. Tehnologia Cold Start, in schimb, este un sistem inovativ de proiectare al cartusului bateriei sanitare care nu permite mutarea manetei in partea dreapta, adica pe apa calda. Acest lucru inseamna ca bateria va porni intotdeauna pe apa rece, iar rotirea catre stanga a manetei va realiza incalzirea treptata a apei, astfel ca abia la capatul din stanga al cursei cartusului bateria va furniza doar apa calda.

Colectia de baterii de lavoar Atlas de la Roca utilizeaza tehnologia Cold Start. Sunt baterii elegante si care includ si limitatoare de debit la 5 litri de apa pe minut. De asemenea, pentru a asigura un confort sporit, bateria de dus poate fi dotata cu o polita atasabila, care iti permite sa ai la indemana obiectele esentiale pentru dus.

Colectia de baterii de lavoar Monodin de la Roca iese in evidenta datorita simplitatii si elegantei caracteristice. Bateriile de lavoar ale acestei colectii fac parte din bateriile Roca inovatoare cu tehnologie Cold Start pentru economii mai mari de energie.

Produsele Roca pot fi achizitionate pe intreg teritoriul Romaniei. Compania are parteneriate cu peste 30 distribuitori autorizati in toate marile orase ale tarii. Pe site-ul brandului vei gasi toate punctele de livrare Roca.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare