Amenajarea casei

# design casa #masa de craciun #craciun #amenajarea casei

Aranjarea mesei de Craciun. 5 stiluri spectaculoase de decorare

Craciunul, o sarbatoare mult asteptata, nu ar avea o alura asa de magica daca nu ar exista decoratiunile specifice care ne infrumuseteaza intreaga casa. Aranjarea mesei festive in jurul careia se vor aduna prietenii si familia este o responsabilitate care devine extrem de placuta atunci cand alegi aranjamente de Craciun deosebite, care sa infrumuseteze spatiul si sa transforme locuinta intr-un loc de basm.

Iti oferim 5 idei spectaculoase pentru ca aranjarea mesei de Craciun sa fie realizata "cu stil"!

1. Aranjarea mesei de Craciun in stil elegant

Masa festiva de Craciun marcheaza o ocazie aparte, asa ca ai toate motivele sa o pregatesti intr-un stil cat se poate de elegant. Ce presupune aranjarea mesei de Craciun intr-o maniera sofisticata? In principal, alegerea unor decoratiuni care sa denote rafinament. Stiai ca noul trend al Craciunului acesta este sa folosesti trandafiri criogenati pe post de accesorii de decor? Ai o varietate de culori si de tipuri de trandafiri criogenati disponibili in colectia dedicata din floraria noastra online, deci iti ramane doar placerea de a te bucura de farmecul lor de indata ce ti-i vom livra!

Sursa foto: maisondor.ro

2. Aranjarea mesei de Craciun in stil rustic

Craciunul este sarbatoarea cu mireasma de ”acasa”, asa ca ti-ai dori poate sa o celebrezi intr-un mod cat mai autentic. Aranjarea mesei de Craciun in stil rustic este o idee pe care o poti pune in practica folosind doar cateva elemente esentiale. De exemplu, un aranjament realizat din Amaryllis rosu si din conuri de brad ar putea reprezenta accesoriul principal care sa decoreze masa de Craciun aranjata in stil rustic.

Sursa foto: maisondor.ro

3. Aranjarea mesei de Craciun in stil glamourous

Daca e Craciun, e nevoie de un pic de stralucirea in aranjarea mesei festive! Suprinde-ti invitatii optand pentru un concept inedit la masa de Craciun si aranjeaza in stil glamourous. Poti utiliza din plin accesorii in stralucitoare, argintiul, auriul si nuantele perlate si lucioase fiind vedetele unei mese de Craciun cu design glamour.

Coronita noastra decorativa confectionata din globulete, figurine, pene si multe alte elemente interesante este perfecta pentru o masa festiva!

Sursa foto: maisondor.ro

4. Aranjarea mesei de Craciun in stil practic

Multi dintre noi ne dorim ca sarbatorile de iarna sa nu reprezinte un factor de stres, asa ca decidem sa mizam pe simplitate in ceea ce priveste organizarea mesei festive. Daca esti o fire mai pragmatica, iti propunem sa mergi pe aranjarea mesei de Craciun in stil practic, care nu necesita folosirea accesoriilor numeroase si nici nu impune urmarirea unor detalii laborioase. Cea mai simpla metoda de aranjare a mesei este sa alegi un accesoriu de decor subtil, care sa reprezinte focusul designului tau. Avem produsul potrivit pentru tine, chiar in colectia noastra:

Sursa foto: maisondor.ro

5. Aranjarea mesei de Craciun in stil minimalist

Cand vine vorba de amenajari, minimalismul imbina eleganta si simplitatea. Urmand acest principiu esential, aranjarea mesei de Craciun in stil minimalism se bazeaza pe eliminarea accesoriilor redundante si pe folosirea unei palete cromatice neutre.  Sfatul nostru este sa folosesti vesela intr-o nuanta neutra si sa optezi pentru un singur aranjament care sa decoreze masa, de asemenea in tonuri de culoare care sa nu epateze.

Sursa foto: maisondor.ro

Sursa foto principala: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea