Amenajarea casei

#casa #imaginatie #aplicatii #amenajare #pereti #mobilier #android

Aplicatii Android pentru decorarea locuintei

Pe langa bucuria de moment si entuziasmul oferite de decorarea propriei locuinte, alegerea mobilierului si culorilor potrivite pentru casa ta reprezinta o adevarata provocare, care iti va pune la incercare rabdarea si imaginatia. Din fericire, in epoca tehnologiei, aplicatiile inteligente te pot ajuta sa obtii casa visurilor tale. Tine cont de urmatoarele aplicatii pentru gadgeturile Android atunci cand iti decorezi locuinta!

Make Your Home

Aceasta aplicatie pentru Android iti ofera informatii complete despre mobilarea si decorarea casei tale. Programul este foarte util daca te-ai decis sa schimbi aspectul locuintei tale si ai nevoie de mai multe idei pentru amplasarea mobilierului.

Aplicatia "Make Your Home" iti ofera idei si pentru viitoarele reparatii din locuinta. In plus, te poti inspira din sutele de fotografii cu dormitoare, bai, sufragerii sau bucatarii. Programul permite si publicarea de imagini pe retelele de socializare online.


Ben ColorCapture

Ben ColorCapture pentru gadget-urile Android te ajuta sa captezi orice culoare care iti atrage atentia si sa o folosesti pentru zugravirea peretilor locuintei tale. In plus, iti ofera si idei de combinare a culorilor preferate.

Aplicatia te incurajeaza sa impartasesti imaginile cu culorile preferate pe Facebook, Twitter sau email.

Houzz

Houzz detine cea mai mare baza de date cu idei de design interior si iti pune la dispozitie peste 900.000 de fotografii si idei de decorare. Cu ajutorul acestei aplicatii, vei gasi cele mai bune idei de decorare si personalizare a locuintei tale. De asemenea, poti participa la discutii cu specialisti.

Vei gasi si numeroase produse si recomandari ale expertilor, arhitectilor sau designerilor de interior.

Dream Home

Uneori, inspiratia este cea mai importanta parte in decorarea locuintei. Daca nu esti pregatit pentru paletele de culori, unitatile de masura sau piesele de mobilier, aceasta aplicatie iti va oferi numeroase idei pentru casa visurilor tale.

In plus, vei fi la curent cu cele mai noi curente in designul interior, cele mai in voga culori si stiluri de decorare, in functie de fiecare incapere a locuintei tale.




Sursa foto: apartmenttherapy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului