Amenajarea casei

#casa #apartament #amenajare casa #amenajare apartament #sfaturi practice

Apartament de efect cu buget limitat. Iata ce trebuie sa faci!

Banii te pot ajuta sa pui in casa sau in apartamentul tau tot ceea ce iti doresti. Un decor de efect poti obtine insa si fara sa apelezi la serviciile unui designer de interior sau achizitionand mobila scumpa. Alege o marfa de calitate de la un producator nou si vei plati cu siguranta mai putin decat pe produsele unui brand renumit. Iata cateva sfaturi pentru a-ti amenaja cu efect apartamentul:

Nu vopsi peretii casei din prima

Nu te grabi sa dai o culoare peretilor din fiecare camera pana cand nu vei gasi mobila care sa se potriveasca. Oferte si reduceri sunt la tot pasul, asa ca alege o zi din saptamana in care sa colinzi toate showroom-urile si depozitele de mobila din zona. Cu siguranta vei avea de unde alege.

Mult nu inseamna intotdeauna frumos

Pentru un efect uimitor al aranjamentului pe care il vei face in locuinta ta trebuie sa tii cont de spatiul pe care il ai la dispozitie. Multa mobila poate sa dea impresia de sufocare asa ca va trebui sa te rezumi la un stil cat mai apropiat de cel minimalist.

Efecte vizuale placute

Livingul tau poate prinde un aer nou daca vei sti sa imbini efectele cromatice ale accesoriilor mobilei, pernute colorate pe canapea, masuta de cafea, cu decorul general dat de peretii incaperii. Nu uita ca si acestia vor trebui impodobiti cu o oglinda sau cu un tablou. Intr-un colt liber, bine expus la lumina, aseaza o planta aparent voluminoasa. Va da impresie de spatiu larg.

Alearga dupa obiecte vintage

Nu incerca sa le cauti in magazine unde sunt deja reconditionate. Vor costa prea mult pentru bugetul tau subtire. In diverse targuri de vechituri sau prin cele ale unor rude mai in varsta vei gasi cu siguranta cate o lampa veche, cu picior turnat sau un balansoar care poate fi readus la stralucirea sa de odinioara printr-o simpla vopsea si o schimbare a tapiteriei. In orice caz, prioritizeaza-ti achizitiile. Asa vei fi sigura ca nu trebuie sa dormi pe podea la lumina unei lampi doar pentru ca nu ai mai avut bani de o canapea.

Sursa foto: keyhug.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea