Amenajarea casei

#mobilier #comoda #fotoliu #capac #bibioteca

Amenajeaza-ti casa cu piese de mobilier neconventionale!

Piesele de mobilier realizate din materiale mai putin obisnuite sau cu un design care sparge tiparele pot fi o solutie inspirata pentru a da o nota de originalitate locuintei tale. Te-ai saturat de mobila lipsita de creativitate din comert? Indrazneste sa te orientezi catre piese de mobilier neconventionale!

Fotoliul din capace din plastic

Un exemplu creativ si eco, in acelasi timp, de piesa de mobilier originala este fotoliul multicolor realizat din capace din plastic. Designul le apartine celor de la BRC Designs, iar fotoliul original a primit denumirea de Capped Out Chair.

Pentru a-i conferi stabilitate si a-l transforma intr-o piesa practica de mobilier, nu doar intr-una creativa, fotoliul a fost prevazut cu un suport realizat in proportie de 99% din otel reciclat.

Bancuta cu bomboane colorate

O alta piesa de mobilier originala, vesela si plina de culoare este si bancuta Button Bench a celor de la Jellio. Simpatica bancuta este realizata din acrilic alb si este presarata cu buline albastre, galbene si magenta din cauciuc moale. Un detaliu amuzant, dar care asigura confortul la utilizare este faptul ca, atunci cand te asezi pe bancuta, bulinele colorate se turtesc, insa revin la forma initiala de indata ce te ridici.


Fotoliul-biblioteca

Ce se intampla atunci cand combini confortul unui fotoliu cu functionalitatea unei biblioteci? Obtii o piesa de mobilier originala, care le imbina pe amandoua! Cu o astfel de gaselnita au venit designerii de la Tembolat Gugkaev.

Piesa de mobilier include un cadru de lemn vopsit in negru, transformat intr-o minibiblioteca cu rafturi in care poti depozita carti dupa bunul plac.

Comoda atent sculptata

O comoda speciala, cu un design deosebit, este Cabinet Tout va Bien, creatie a doi designeri de mobilier, fosti designeri grafici, Antoine Audiau si Manuel Warosz. Conform propriilor spuse, aceasta comoda incredibila este un "amestec surprinzator de arte aplicate, limbaj hieroglific, grafica contemporana, fantezie si optimism".

Superba comoda alba este disponibila si in varianta gri inchis pe site-ul BDBarcelona.com.



Foto: bdbarcelona.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea