Amenajarea casei

#bucatarie traditionala #draperii #candelabru #dulapuri #mobilier din lemn

Amenajeaza-ti bucataria in stil traditional!

Bucatariile in stil traditional sunt adesea mult prea formale sau impunatoare, insa nu si daca le amenajezi intr-un mod armonios, tinand cont de alaturarea culorilor, tipurile de materiale folosite ori sursele de iluminat. Astfel, vei reusi sa transformi locul in care gatesti pentru cei dragi intr-un adevarat spatiu de relaxare. Iata cateva modele de bucatarii traditonale elegante si confortabile, de unde te poti inspira pentru amenajarea propriei bucatarii.

1 Bucatarie cu mobilier din lemn

Textura fina a lemnului ofera spatiului din bucatarie un aer familial si primitor. Mobilierul din lemn deschis la culoare se imbina de minune cu un model de faianta in nuante calde. Pentru a aduce mai multa lumina in bucatarie, poti folosi spoturi de iluminat, pe care sa le aplici deasupra dulapurilor.

2 Bucatarie colorata

Pentru a aduce un plus de veselie in casa ta, poti alege sa decorezi bucataria folosind gresie si faianta colorata. De asemenea, un candelabru cu aspect vintage se potriveste de minune intr-o bucatarie traditionala. Draperiile colorate in aceeasi nuanta cu peretii ajuta la conturarea stilului traditional.


3 Bucatarie accesorizata

Farfuriile amplasate pe pereti, precum si setul de candelabre, folosit pentru a lumina bucataria, amintesc de stilul traditional si de bucatariile amenajate pe vremea bunicilor. Scaunele capitonate, cu cadre din lemn vechi, precum si dulapurile cu imprimeuri din materiale rezistente sunt accesorii potrivite pentru a decora bucataria in stil traditional.

4 Bucatarie cu dulapuri sculptate

Peretii sculptati din castele sau din cladirile vechi ale institutiilor pot reprezenta o adevarata sursa de inspiratie pentru amenajarea bucatariei tale. Asadar, pentru o bucatarie decorata in stil traditional poti sculpta peretii, realizand forme interesante.

Si pentru a evidentia mai bine caracteristicile stilului traditonal, este recomandat sa folosesti si obiecte de mobilier cu imprimeuri sculptate. Culoarea de baza in amenajarea bucatariei traditionale poate fi una deschisa, pentru a crea impresia de spatiu si lumina.



Sursa foto: home-designing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea