Amenajarea casei

#amenajare feng shui #feng shui #elemente feng shui #amenajare birou

Amenajeaza-ti biroul dupa regulile Feng Shui

Feng Shui reprezinta o arta antica de aranjare a obiectelor intr-o anumita maniera pentru a face loc energiei pozitive, punand in echilibru elemente de aer si apa. Un birou aranjat dupa legile feng shui iti poate face munca mai usoara, iti poate limpezi mintea si aduce prosperitate si bunastare in viata profesionala.

1 Elimina orice fel de gunoi

Priveste cu atentie in jur si ia in considerare orice obiect care poate fi in plus si ar trebui aruncat: chitante sau bonuri vechi, ambalaje, pahare de plastic, pungi, hartii mazgalite etc. Creeaza suprafete si spatii curate si ordonate in jurul tau.

Verifica si ghivecele cu plante si elimina toate frunzele sau plantele uscate. De asemenea, scoate din camera unde este biroul toti cactusii sau plantele cu tepi sau frunze ascutite.

Nu tine in jur piese de mobilier stricate sau rupte, dar nici obiecte ascutite.

2 Amplaseaza biroul cu fata spre usa

Biroul trebuie amplasat in asa fel incat sa privesti spre usa. Astfel vei primi toata energia buna care intra in camera.

Ar fi bine sa ai un scaun cu spatar inalt, dintr-un material natural, ceea ce e mai greu de realizat, avand in vedere ca cele mai bune scaune ergonomice sunt realizate din plastic.

Biroul ar trebui sa fie realizat din lemn si sa fie oval, nu sa aiba margini ascutite.

Ca ornamente aducatoare de prosperitate, monedele chinezesti cu gaura in mijloc, prinse de o funda rosie, iti vor aduce noroc daca le agati de monitor.

Nu tine cosul de gunoi sub birou sau langa birou pentru ca asta inseamna ca tot ce faci este gunoi si nu iti va folosi la nimic.

3 Foloseste culorile cu echilibru

In camera cu biroul, n-ar trebui sa existe culori aprinse sau stridente. Culorile din birou ar trebui sa fie naturale si neutre. Folositi texturi si materiale naturale cum ar fi paiul, lemnul de bambus, pielea naturala, sticla, piatra si lemnul.
 

4 Adauga elemente de apa

Sunetul linistitor al unei fantani mici, artizanale, va aduce multa relaxare si echilibru in camera unde ai amplasat biroul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea