Amenajarea casei

#amenajare duplex #amenajare casa #design interior

Amenajare de interior pentru un Duplex Modern

~ Light and wood ~
~ Suprafata amenajata - 100 mp, 3 camere, 2 bai ~ Poseidon Residence ~ Stil Modern ~

Amenajarea acestui apartament duplex a fost extrem de frumoasa si solicitanta, deoarece am preluat proiectul de la stadiul gri.

Apartamentul este elevat pe trei niveluri. Intrarea se face la nivelul superior, etajul 16, dupa care coboram la nivelul unde se situeaza dormitoarele si baile iar apoi coboram la nivelul de jos unde se afla livingul cu diningul, bucataria si balconul generos care are o priveliste superba spre lac.

Beneficiarul si-a dorit o casa speciala, in care sa se simta extrem de confortabil si care sa aiba un design placut, dar multa lumina si culoare. Stilul este o combinatie de elemente moderne, glam si elemente clasice.

Am folosit parchet stratificat de cea mai buna calitate, intr-o nuanta calda, dar nu la galben; usi filomuro cu o textura de lemn similara cu lemnul de pe podea; mobilierul, canapeaua si patul au fost facute la comanda de atelierele noastre.

Am folosit pardoseala din lemn cu ajutorul careia am placat peretii din zona holului, unde sunt dormitoarele cu usile filomuro si placarea de oglinda, realizand astfel un joc de texturi si reflexii. Riflajele de lemn de pe scari inlocuiesc balustrada clasica si au fost montate intr-un unghi, astfel incat lumina care intra sa creeze un joc de volume.

Ne-am concentrat pe zona de zi pe culori calde, neutre, iar petele de culoare sunt pictura de muschi si licheni si tapetul cu flori.

Deoarece bucataria este lunga, am facut un perete intreg cu mobilier inalt si zona blatului, dar lasam sa respire.

In zonele dormitorului am folosit elemente precum lemnul, albastru (culoarea Pantone 2020 a anului), elemente de accent din catifea verde si auriu, care se gasesc peste tot in designul apartamentului.

Culoarea Anului 2020

Ambele bai sunt realizate cu gresie italiana si mozaic si robinete negre. Toate zonele din acest duplex satisfac nevoile clientului, dar si linia estetica a unui design interior studiat.

~ Foto Sabin Prodan ~ Trying to do art ~

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului