Amenajarea casei

#chiuveta #chiuveta de bucatarie #sfaturi practice #alegere chiuveta

Alege chiuveta potrivita pentru bucataria ta. Iata 4 modele de unde te poti inspira!

In amenajarea unei bucatarii este important sa tii cont si de tipul de chiuveta pe care il alegi, intrucat cu ajutorul acestui accesoriu pentru mobilier poti schimba total aspectul camerei unde gatesti. Modul in care chiuveta se imbina in corpurile de mobilier alese este esential atat pentru buna ei functionare, cat si pentru designul general al bucatariei. Iata cateva modele de chiuveta pe care le-ai putea folosi la tine in bucatarie!


1. Chiuveta incorporabila

Chiuveta incorporabila este printre cele mai folosite tipuri de chiuvete, intrucat are dubla intrebuintare. In primul rand, te ajuta sa creezi un design armonios in bucatarie si totodata este practica si iti da posibilitatea sa te folosesti de spatiul din jur pentru a aseza vasele spalate. Pentru o chiuveta de bucatarie ideala, este important ca dimensiunea cuvei sa fie cat mai mare.


2. Chiuveta din fonta

Daca vrei sa scoti in evidenta locul in care este pozitionata chiuveta, poti alege un model realizat din fonta neagra. Astfel, vei putea delimita chiuveta de blatul de bucatarie, mai ales daca acesta este intr-o culoare deschisa. Albul sau culoarea crem sunt nuante potrivite pentru a crea un contrast armonios.


3. Chiuveta cu design industrial

Marile chiuvete folosite in bucatariile restaurantelor pot reprezenta un model de inspiratie pentru amenajarea bucatariei tale. Astfel, o chiuveta cu o cuva de dimensiuni mari care sa aiba o teava de scurgere inalta poate da un look industrial spatiului din bucatarie. O chiuveta cu design industrial iti da impresia ca prepari felurile de mancare pentru familia ta intr-un spatiu extins, la fel ca cel dintr-un restaurant.


4. Chiuveta cu robinete incorporate in blat

O chiuveta moderna pe care o poti folosi la tine in bucatarie este cea cu robinete incorporate in blat. Astfel, cuva chiuvetei nu se mai uneste in exterior cu teava de scurgere si cu robinetele, ci legatura se face in interiorul blatului. Acest design meticulos al chiuvetei este ideal pentru bucatariile amenajate modern.



Sursa foto: bhg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea