Amenajarea casei

#fototapet 3d #tapet peisaj #deco perete #modele tapet #fototapet #tapet

Adu un colt din natura in casa ta cu fototapetele 3D

Visam zi de zi la vacanta, ne imaginam locuri, peisaje, liniste. Am da orice sa le avem mai aproape, sa ne putem bucura de ele. Vestea buna este ca printr-un soi de magie poti aduce acum un colt de natura in casa ta. Mai exact, cu ajutorul fototapetului 3D.

Fototapetul 3D are la baza imagini special realizate astfel incat sa creeze iluzia optica a tridimensionalitatii. Practic, unghiul din care sunt obtinute cadrele imprimate ofera senzatia de spatialitate. E ca si cum te-ai afla in centrul imaginii si ai fi inconjurat de elementele surprinse de fotograf. Sau cum ai admira un peisaj dintr-un punct de belvedere.

Fototapet 3D poti gasi la deco-perete.ro, un magazin online cu o paleta foarte larga de astfel de materiale decorative. Trebuie doar sa iti alegi tematica pe care vrei sa i-o oferi incaperii si, garantat, vei avea parte de o atmosfera relaxanta, ca de vacanta, chiar la tine acasa.

Fototapet 3D pentru living

Cum ar fi ca din canapeaua ta confortabila sa admiri la orice ora un colt de plaja din insoritele Maldive? Parca te si imaginezi cu picioarele goale prin nisipul fierbinte sau pe pontonul care te duce chiar pe deasupra apei de culoarea smaraldului. Acest fototapet 3D pentru living creeaza cadrul perfect pentru o camera de zi in care sa te simti ca in vacanta.

In cazul in care preferi apele mai linistite si verdeata, ai putea opta pentru o vedere... spre un lac inconjurat de vegetatie bogata. O imagine romantica, menita sa iti confere o stare de bine atat de necesara dupa o zi abositoare de lucru.

De o priveliste absolut impresionanta vei avea parte si daca vei folosi aceasta imagine panoramica a New-York-ului. Practic, te vei simti ca si cum ai locui intr-un penthouse situat la ultimul etaj al unui zgarie-nori, avand mereu sub priviri intrega metropola. Fototapetul vlies are in compozitie hartie cu o textura speciala si este lavabil.

Fototapet 3D pentru dormitor

Poti sa te bucuri de avantajele unui frumos fototapet 3D pentru dormitor. Deco-perete.ro comercializeaza o gama larga de tapete, cu imagini dintre cele mai inedite. Spre exemplu, poti opta pentru o imagine idilica a Parisului, cu Turnul Eiffel pe fundal. Vei admira aceasta priveliste chiar din patul tau, astfel ca te vei trezi dimineata si vei simti direct atmosfera pariziana. Raul Sena si toate stradutele idilice ale Capitalei Frantei vor fi la picioarele tale!

In cazul in care preferi o oaza de liniste si relaxare, aceasta imagine iti va sugera in orice moment ca ai marea la doar cativa pasi distanta. Soarele aflat la rasarit, valurile si vegetatia vor crea o atmosfera de basm de care cel mai probabil iti va fi greu sa te desparti.

Orice model de fototapet 3d comanzi de la deco-perete.ro vine intr-un tub protector, insotit de adezivul special. Fototapetul este usor de montat, astfel ca nu va fi nevoie sa apelezi la ajutorul unui profesionist.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea