Amenajarea casei

# dormitoare moderne #design dormitor #amenajare dormitor #amenajare casa #dormitor

9 dormitoare moderne care iti vei dori sa fie ale tale

Imagineaza-ti cum ar fi ca la finalul unei zile sa te relaxezi intr-un dormitor modern si confortabil. Pentru a te ajuta sa iti transformi dormitorul intr-un refugiu modern, inspira-te din cateva idei deosebite si usor de pus in aplicare.

1. Jocuri de culori si imprimeuri

Intr-un dormitor cu pereti gri, adauga cateva colori in contrast, mai ales atunci cand tavanul si podeaua sunt albe. Mizeaza pe cuverturi pentru pat in culori vibrante si cu modele jucause pentru a da personalitate intregii incaperi.

2. Covoare cu elemente florale

Un dormitor cu mobilier clasic si elemente de decor simple poate fi completat intr-un mod superb cu un covor ce poate fi piesa de rezistenta a camerei. Alege un covor pretios, eventual lucrat manual, cu elemente florale supradimensionate. Dormitorul tau se va transforma intr-un spatiu modern, care te imbie la relaxare.

3. Tapet spectaculos

Tapetul poate transforma usor si practic dormitorul tau, intr-un spatiu de refugiu si relaxare. Alege imprimeurile care te reprezinta si creeaza decorul in asa fel incat sa astepti cu nerabdare momentul din zi in care te vei retrage in aceasta incapere. Te poti inspira din acest model cu elemente naturale stilizate si culori calme.

4. Piese de arta

In cazul in care nu te-ai gandit pana acum, tablia patului se poate transforma intr-un superb tablou. O idee de peisaj care te va face sa visezi si cu ochii deschisi la o vacanta in locuri exotice este un tablou imens cu palmieri si cer albastru, care se va asorta de minune cu lenjerii de pat in culoarea indigo sau cu nuante asemanatoare.

5. Perete din lemn

Un perete din lemn natural de cedru intr-o casa decorata in stil retro va face ca spatiul sa fie cald si primitor. Acest element vine ca o completare a paletei de culori din restul casei, in timp ce este o componenta deosebita si neasteptata in decorul dormitorului.

6. Lambriuri perfecte

Intr-un dormitor de dimensiuni mari, poti imbraca peretii si in lambriuri, iar acestia vor arata impecabili. Poti sa vopsesti lambriurile intr-o nuanta deschisa de gri, pentru a face incaperea sa aiba un aer sofisticat si deosebit fata de restul casei.

7. Alb cat cuprinde

Pentru cei care apreciaza stiul mediteranean de design interior sau sunt adeptii decorurilor simple si minimaliste, albul complet este ideal in dormitor. Pentru a adauga profunzime incaperii, foloseste diferite tipuri de texturi in acest spatiu.

8. Draperii impunatoare

Intr-un dormitor cu ferestre largi, draperiile pot deveni elementul care atrage toate atentia. Alege draperii din materiale naturale, opace, care imbraca ferestrele din tavan pana la podea, si care oferta atat intimitate, dar permit si luminii naturale sa patrunda in camera.

9. Elemente eco

Intr-o perioada in care curentul eco-friendly cucereste tot mai multa lume, poti opta pentru astfel de elemente atunci cand iti decorezi dormitorul, daca incerci sa treci si tu la un stil de viata in care grija fata de natura devine o prioritate. O idee ar fi ca in dormitorul in care alegi sa vopsesti peretii in culori inchise, sa pui o tablie de pat din material eco-friendly.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului