Amenajarea casei

# bai elegante #bai regale #idei amenajare baie #design baie #amenajare baie #design interior

9 bai spectaculoase! Sunt mai elegante decat baile regale

Baia este incaperea din casa in care iti poti permite, uneori, sa experimentezi si sa pui in aplicare idei de design indraznete. Chiar daca nu ai acasa o baie de dimensiuni foarte mari, o poti face sa arate spectaculos si la fel de elegant ca o baie cu aer regal. Alege stilul care te reprezinta cel mai bine si inspira-te din ideile de decor pentru baie!

Pereti decorati

Un model de gresie bogat si culori vibrante, transforma orice baie de mici dimensiuni intr-un loc care arata cu totul spectaculos in privinta design-ului. Alege accesoriile potrivite, cat mai simple, pentru a completa decorul coplesitor.

Colectie de ceramica colorata in baie

Un spatiu care are o poveste aparte poate fi construita cu ajutorul catorva antichitati si colectii de ceramica. Pe rafturile albe de pe peretele baii, poti aseza cateva vase colorate de ceramica pentru a da nota de eleganta pe care ti-o doresti in baie.

Stil provensal

Luxul si eleganta inspirate din Provence se pot regasi intr-o baie de mici dimensiuni. Pentru a da un stil provensal elegant acestei incaperi, alege cu grija cateva elemente, cum sunt draperiile, cateva ghivece de teracota pentru a accentua stilul rustic, dar si o oglinda achizitionata din magazinele de antichitati care se regaseste in acest stil frantuzesc elegant.

Aer si multa lumina

Linii curate, elemente de calitate si o paleta de culori naturale creeaza o ambianta eleganta si relaxanta in baie. Un dulap din stejar antic in contrast cu un model de cada inspirata din tendintele inceputului de secol XX si pereti albi redefinesc rafinamentul intr-o baie de mici dimensiuni, care devine luminoasa si aerisita.

Nuante argintii

Pentru ca o baie sa arate asemenea celor de la casele regale, indrazneste sa te joci cu nuante de culori spectaculoase, cum ar fi argintiul. Un tapet in aceasta nuanta metalica perlata imbraca peretii si se poate asorta perfect cu restul elementelor din baie, care trebuie sa urmeaze aceeasi linie rafinata.

Stil cosmopolit

O baie de mici dimensiuni care are un sarm cosmopolit poate deveni un loc de relaxare perfect. Cada amplasata pe un postament si draperiile care filtreaza lumina directa a soarelui, completeaza perfect design-ul deosebit al acestei bai.

Aer regal

O paleta de culori care contine nuante de rosu si auriu este necesara pentru a da baii tale un aer regal. Mai adauga pe langa culori si cateva elemente pretioase, cum ar fi o statuie sau un vas special, inspirate din arta inceputului de secol. Blatul chiuvetei confectionat din marmura poate fi o alta piesa de rezistenta dintr-o baie cu are regal.

Nuante electrice de violet

O idee indrazneata care se potriveste celor carora le plac ideile excentrice de design, chiar si pentru baie. O baie de dimensiuni mici se transforma intr-un spatiu care arata spectaculos, doar datorita culorii violet electric care a fost aplicata pe pereti si pe usa incaperii.

Motive florale

Tapetul cu motive florare in culorile potrivite adauga o eleganta speciala baii, chiar si uneia care nu are dimenisiuni impresionante. Pastreaza restul elementelor in linii minimaliste pentru a nu incarca spatiul.

Surse foto: veranda.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului