Amenajarea casei

#decoratiuni #amenajare # dormitor matrimonial #decoarare dormitor #decorare dormitor matrimonial

7 trucuri inedite de decorare a dormitorului matrimonial

Vrei sa dai un aer nou si sofisticat dormitorului tau matrimonial? Venim in ajutorul tau cu cateva sfaturi si trucuri utile pentru a-ti realiza un decor de vis in dormitorul matrimonial. Iata care sunt cele mai noi tendinte in aceasta privinta:


1. Culorile clasice

Daca vrei sa creezi o atmosfera relaxanta in dormitorul tau, alege pentru decor nuantele clasice de albastru si alb. Aceste culori iti vor da senzatia de prospetime si spatiu. Daca infrumusetezi camera si cu cateva plante, atmosfera va fi cu adevarat incantatoare.


2. Galeriile de fotografii

Atunci cand iti decorezi dormitorul, evita sa lasi goluri mari pe pereti. Decoreaza aceste spatii cu bucati mari de panza pictate manual sau cu o fotografie alb-negru. Acestea vor da farmec dormitorului, mult mai modern si sofisticat.


3. Un dormitor intunecat

In cazul in care vrei sa ai cat mai multa lumina in dormitorul matrimonial, alege perdele cat mai fine si dechise la culoare. Renunta, de asemenea, la draperii.


4. Un decor pentru amandoi

Atunci cand alegi culorile pentru dormitorul matrimonial, gandeste-te ca acestea trebuie sa fie cat mai neutre, sa se potriveasca amandurora. Un tapet floral metalic pentru el si o cuvertura roz pentru tine.


5. Lucrurile tale si lucrurile lui

Daca gusturile tale nu coincid cu ale partenerului, nu incercati sa va impuneti ideile. Decorati-va camera chiar si cu noptiere diferite. Dormitorul tau va avea astfel un aspect inedit si povesti diferite.


6. Autocolantele

Daca nu iti plac culorile simple si vrei un design mult extravagant, iti poti decora peretii dormitorului cu un autocolant modern, inspirat din natura sau cu diverse imprimeuri sau modele abstracte.


7. Accesoriile pentru pat

Pentru un aspect mult mai dramatic si plin de mister poti folosi pentru pat diverse accesorii, precum un baldachin sau panze usoare si transparente. Pe langa faptul ca vor da un aer inedit dormitorului tau, vei putea dormi cu geamul deschis fara sa iti fie teama de muscaturile tantarilor sau ale altor insecte.



Sursa foto: goodhousekeeping.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului