Amenajarea casei

#decor ladite #decor lemn #diy #amenajari interioare #lemn

7 idei de decor cu ladite pentru fructe

Lemnul este unul dintre materialele de decor de baza atat in casa, cat si in afara ei. Si pentru ca este un material reciclabil, iti sugeram sa refolosesti laditele pentru fructe si sa creezi din ele atat elemente de decor, cat si piese utile.

 

In acest sens, azi abordam tocmai aceasta idee, a decorarii cu ladite din lemn. Si iti vom oferi cateva solutii foarte interesante, care te vor determina cu siguranta sa iti gandesti propriul proiect.

Spatiu exterior de depozitare

Lemnul afectat de factorii atmosferici exteriori va arata mai bine decat lemnul crud. Foloseste aceste ladite cu aspect vintage pentru a crea spatii de depozitare in curtea ta.

Rafturi pentru jucarii

Realizarea unui spatiu de depozitare in dormitorul copilului poate fi o joaca chiar si pentru tine. Foloseste ladite din lemn si vopsea colorata si vei obtine rafturi perfecte pentru jucariile celui mic. Ai grija sa fixezi bine in perete intreaga constructie.

Decor exterior

Un decor romantic si vintage in acelasi timp poate fi obtinut prin suprapunerea de ladite din lemn. Poti constitui astfel un cadru perfect pentru o nunta in aer liber, spre exemplu.

Sertare mobile

Adauga-i un strat de lac protector sau de vopsea si patru roti si obtii cutii frumoase in care poti depozita diverse lucruri in camera de zi. De ce sa cheltuiesti bani pe un articol de mobilier scump cand il poti crea singur?

Rafturi pentru baie

Cu ajutorul vopselei de diverse culori luminoase poti crea rafturi vesele pentru baie in care sa depozitezi prosoape sau sticlele cu sampon si gel de dus ori parfumurile. Vei avea mereu lucrurile organizate.

Display artistic

Piesele de designer sunt destul de scumpe. Utilizeaza cutii din lemn pentru a crea o compozitie frumoasa.

Dulap de pantofi

In dressing sau in hol ai nevoie de rafturi pentru pantofi. Si in acest caz poti rezolva problema cu ajutorul laditelor pentru fructe. Fixeaza patru cutii doua cate doua, lacuieste-le si ai obtinut in nici 15 minute o piesa de mobilier unicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea