Amenajarea casei

#dovleci #paturi #canapele # design casa # decor vintage #design toamna #presuri traditionale

6 moduri ingenioase de a-ti decora casa toamna

Zilele insorite au trecut deja, iar sezonul rece se instaleaza usor. Atmosfera ruginie si mohorata a toamnei iti stimuleaza insa creativitatea si te incita la noi schimbari? Nu ezita sa iti pui in practica ingeniozitatea si decoreaza-ti casa tinand cont de cele mai noi tendinte in design interior propuse pentru aceasta toamna. Iata cateva dintre cele mai interesante moduri de a-ti decora casa la inceput de sezon rece.

1. Camera rustica

Toamna este asociata cu decorul rustic, vintage, asa ca nu ezita sa iti creezi un coltisor sau chiar o camera care sa te poarte intr-o atmosfera medievala. Canapelele vechi, presurile traditionale, candelabrele din fier forjat si fotoliile din lemn, alaturi de un semineu incarcat in piatra pot crea in casa ta o atmosfera relaxanta, care sa te imbie la visare si calatorie in timp.


2. Relaxare ingenioasa

Toamna aceasta te poti folosi chiar si de mobilierul din salile de gimnastica. Foloseste un cal cu manere pe post de bancuta in holul casei tale. Contureaza atmosfera tipica unui parc, asezand deasupra acestuia un tablou hand-made, decorat cu o coroana de legume sau flori specifice toamnei.

3. Da casei tale nuante tomnatice

O simpla vaza cu flori uscate sau crizanteme de toamna ori cateva tesaturi in nuante de portocaliu, galben sau maro pot aduce toamna in casa ta.

4. Adauga detalii vintage

Toamna este asociata cu decorurile vintage, asa ca elementele acestui stil nu trebuie sa lipseasca din decorul casei tale. Comodele sau masutele vechi specifice secolului al XIX-lea din lemn masiv ar putea fi o solutie ingenioasa.


5. Dovlecii dau casei tale o nota distincta de toamna

Dovlecii au devenit un laitmotiv al toamnei. Ii poti aseza oriunde in casa, deoarece impactul vizual cu acestia iti va da imediat sentimentul ca te afli in natura sau in povestile cu Cenusareasa.



6. Paturile groase

Odata ce vremea se raceste, paturile groase ar trebui sa le ai mereu la indemana. Pe langa faptul ca sunt utile, acestea se potrivesc perfect cu atmosfera de toamna. Arunca prin colturile casei cate un set de paturi in nuante diferite pentru a avea si un impact vizual placut.


Sursa foto: countryliving.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare