Amenajarea casei

#spatii de depozitare #suport de pantofi #depozitare obiecte

6 intrebuintari ale unui suport de pantofi

Fie ca locuiesti intr-o garsoniera, fie ca iti doresti, pur si simplu, sa economisesti spatiu, ai intotdeauna la dispozitie o modalitate ingenioasa si eficienta de a-ti depozita incaltamintea: suportul pentru pantofi ce poate fi agatat de usa. Acesta, insa, poate fi intrebuintat in mult mai multe feluri. Descopera, in continuare, cateva dintre ele!

1 In baie

Suportul pentru pantofi poate fi amplasat cu usurinta si pe usa baii pentru a putea depozita in interiorul sau o multime de obiecte specifice acestei incaperi: de la obiecte de igiena personala la reviste, lumanari si alte accesorii de care te folosesti atunci cand te relaxezi intr-o cada plina cu spuma, spre exemplu.

2 Suport pentru obiecte de sezon

Un astfel de suport iti poate fi de folos si la depozitarea obiectelor de sezon. De pilda, pe timp de iarna, aici poti pastra manusile, fularele, caciulile de care ai nevoie zi de zi de-a lungul sezonului rece. La finalul iernii, nu trebuie decat sa rulezi suportul si sa il pui la pastrare ca atare, in asteptarea unui nou sezon inghetat.

O alta solutie ar fi, bineinteles, aceea de a elimina accesoriile de iarna si de a le inlocui cu cele de care te folosesti primavara, vara, toamna: esarfele, manusile de piele, palariile etc.

 3 In bucatarie

Daca suportul de pantofi poate fi folosit cu succes in baie, la fel de bine isi poate gasi locul si in bucatarie! In aceasta incapere poate depozita cele mai diferite obiecte - ai putea, de pilda, sa plasezi in buzunarele suportului ustensilele de care te folosesti frecvent, pungi cu mirodenii, retete, prosoape si sorturi de bucatarie s.a.m.d.

4 Suport pentru birou

In special daca spatiul nu iti permite amenajarea unui birou ca la carte, poti incerca un pentru a-ti depozita instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti realiza munca de acasa. Insereaza in buzunarele acestuia tot ce trebuie sa ai la indemana: de la pixuri si capsatoare la tus si agende.

O asemenea solutie poate fi pusa in aplicare si la serviciu, mai ales daca esti nevoit sa iti desfasori activitatea intr-un birou inghesuit tip cubicle care iti ofera un spatiu minim de depozitare a celor necesare zi de zi.

5 Suport in calatorie

Cand te pregatesti pentru o deplasare de cateva zile, pe care o vei realiza cu masina personala , suportul de pantofi iti poate fi de ajutor pentru a-ti depozita cele necesare calatoriei. In buzunarele sale poti plasa tot ce ai pune, in mod normal, in bagaj, cu diferenta ca suportul va sta atarnat in masina (invelit intr-o folie protectoare), intocmai ca un costum.

6 Suport pentru obiectele de Craciun

Suportul de pantofi poate fi transformat si intr-unul in care sa depozitezi obiectele de care te folosesti de Craciun! Aici poti insera ambalajele de cadouri, panglicile, foarfecele, banda adeziva si tot ce iti mai trebuie pentru darurile pe care intentionezi sa le faci celor dragi in acest an.

Pentru a face suportul sa fie si mai festiv, nu uita sa il decorezi cu accesorii specifice Craciunului pe care, apoi, sa le poti detasa pentru a folosi suportul de pantofi si in alte scopuri creative.

Sursa foto: organeat.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului