Amenajarea casei

#masa de calcat #sfaturi practice #amenakare #decoartiuni

5 utilizari istete ale mesei de calcat in casa

Masa de calcat este esentiala in orice casa si iti usureaza mult munca atunci cand vrei sa ai haine impecabile, dar uneori pana si ea se mai strica. Daca inca se mai tine pe picioare, ar fi pacat sa o arunci, atat timp cat o poti folosi in alte scopuri. Trebuie doar sa-ti pui imaginatia la treaba si sa gasesti noi moduri istete de intrebuintare a mesei de calcat.


1. Suport pentru plante

Cand te plictisesti de masa de calcat si te gandesti sa o inlocuiesti sau cand nu o mai poti folosi pentru a calca eficient hainele, o poti transforma in suport pentru plante. In functie de modelul de masa de calcat pe care il ai, este bine sa ii aduci cateva imbunatatiri.

De exemplu, pentru mesele de calcat acoperite cu material textil este indicat sa dai jos husa, iar in cazul meselor de calcat din lemn este indicat sa aplici un strat de lac, pentru un plus de stralucire.



Sursa foto: realtor.com


2. Masa consola

Daca esti multumit de felul in care arata masa de calcat, o poti transforma in masa consola pentru decoratiuni. Daca masa ta are "defecte fizice", o poti acoperi cu un material usor, care se potriveste cu decorul din camera. Avantajul mesei consola este ca ocupa putin spatiu si poate fi pusa in valoare cu ajutorul elementelor ornamentale.



Sursa foto: realtor.com


3. Masa pentru buget suedez

Organizezi o petrecere intre prieteni, dar nu ai spatiu suficient de mare pentru a insira toate felurile de mancare pentru bufetul suedez? Nicio problema. Masa de calcat poate fi utilizata chiar si in acest scop. Sa nu mai spunem ca daca adaugi cateva decoratiuni mici, cum ar fi o vaza cu flori sau cateva fotografii de familie, transformi masa de calcat intr-un element decorativ inedit.



Sursa foto: joyfulweddingsandevents.com


4. Biblioteca

Ai prea multe carti si nu mai stii unde sa le asezi? Ce ai spune daca ai utiliza masa de calcat in locul unei etajere clasice pentru carti? Tot ce trebuie sa faci este sa o revopsesti, pentru a-i improspata aspectul si apoi sa asezi cartile pe ea.



Sursa foto: apartmenttherapy.com


5. Loc de depozitare in debara

Pentru mai multa ordine in debara, poti folosi o masa de calcat veche. Pe ea poti depozita borcane mici cu muraturi, cosuri, sticle si alte lucruri care nu au o greutate prea mare.



Sursa foto: realtor.com

Sursa foto principala:crystelleboutique.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea