Amenajarea casei

#lavoar ieftin #tipuri lavoar #lavoar dublu #bagno.ro #lavoar lux #lavoar

5 tipuri de lavoare pentru o baie ca-n reviste

Baia este una dintre incaperile care spune multe despre proprietarul casei. Dincolo de faptul ca o baie curata va arata cat de gospodar este, felul in care e amenajata va vorbi despre gusturile sale. De aceea, trebuie sa acordata o mare atentie mobilierului si obiectelor sanitare folosite.

Lavoarul are o functie practica esentiala intr-o baie, insa odata cu aceasta trebuie sa aiba si un rol de ordin estetic menit sa completeze designul baii si sa contribuie la personalizarea spatiului. Pornind de la aceste principii, designerii au transformat lavoarul intr-o piesa cheie a unei bai, astfel ca forma si materialele lavoarelor s-au diversificat foarte mult in ultimii ani.

Cumpararea unui lavoar trebuie sa tina cont de o serie de factori precum bugetul de care dispui, spatiul disponibil pentru montaj, varsta si inaltimea celor care il vor folosi, dar si linia, stilul pe care il are restul incaperii, pentru a pastra geometria spatiului.

De la lavoare simple, din ceramica, la lavoare din sticla sau lemn, iata cateva tipuri menite sa infrumuseteze baia astfel incat sa ii dea un aspect luxos:

Lavoarul rotund

Pentru a oferi baii un aspect spectaculos e important ca modelul lavoarului sa se integreze cat mai bine in estetica baii. Un lavoar rotund combina eleganta si liniile moderne, astfel ca baia va fi si ea in pas cu ultimele tendinte. Lavoar rotund Ideal Standard Strada se monteaza pe blat, dand incaperii un aspect sofisticat. E realizat din ceramica alba si are garantie 25 de ani. In magazinul online bagno.ro are acum un discount de 135 de lei, putand fi astfel achizitionat la pretul de doar 360 de lei.

Lavoarul compact

O alta varianta economica din punct de vedere al spatiului, insa cu un design aparte, diferit de cele clasice cu care ne-am obisnuit, este lavoarul compact. Este adanc si surprinde prin forma sa dreptunghiulara. Lavoarul Gala Emma, vandut de bagno.ro, poate fi montat pe blat, pe perete sau pe mobilier si costa acum 349 de lei, si in cazul sau beneficiind astfel de o reducere de 104 lei.

Lavoarul incastrabil

Lavoarul incastrabil este o varianta perfecta pentru baile de dimensiuni reduse. Instalarea lui se face pe mobilier, astfel ca se economiseste spatiu pretios. Este o varianta mai ieftina de lavoar, astfel incat e accesibil oricarui buget. In magazinul online bagno.ro lavoarul incastrat Ideal standard Tempo se afla la promotie, astfel ca poate fi achizitionat la pretul de 209 lei.

Lavoarul dublu

Baile de dimensiuni mai mari si care deservesc o familie mai numeroasa necesita lavoare duble. Acestea sunt foarte practice si au un design care va atrage atentia si va conferi baii un aspect sofisticat. Sub acest gen de lavoarse poate monta mobilier pentru a obtine un spatiu practic de depozitare.

Lavoarul cu forma

Modelul lavoarului este cel care conteaza atunci cand vine vorba despre ambientul pe care il creeaza. Un lavoar precum cel din imagine, care are o forma deosebita, va conferi baii un aspect foarte modern, fiind o piesa functionala, dar si decorativa. Discountul la achizitionarea unei astfel de piese din magazinul bagno.ro este de 464 de lei.

Obiectele sanitare si accesoriile disponibile in magazinul bagno.ro sunt alese de la furnizori selectionati si certificati, astfel incat clientii sa beneficieze de produse de calitate, rezistente pe termen lung.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea