Amenajarea casei

#bagno #tendinte baie #mobilier baie #amenajare baie #amenajari interioare

5 tendinte in amenajarea unei bai

Ca in orice domeniu, si in cel al amenajarilor baii exista tendinte care trebuie luate in calcul atunci cand decizi sa dai o infatisare noua casei tale. De la stilul simplu, foarte "curat", la cel extrem de elegant si sofisticat, iata cateva dintre trendurile de care trebuie sa tii cont!

Minimalism

Una dintre principalele tendinte ale lui 2016 si care, sustin specialistii, se va mentine si in anii care vin, este data de inspiratia nordica in materie de amenajare a baii. Ce inseamna asta? Un stil omogen, care lasa departe tendintele baroce din anii trecuti si mizeaza pe minimalism. Asta inseamna mobilier de baie cu linii curate si nuante simple, de alb sau negru.

Mobilier in nuante tari

In schimb, pentru cei care nu vor ceva atat de simplu si prefera stilul mai colorat, mai vesel, designerii au lansat si moda mobilierului de baie in nuante puternice. Violet este una dintre culorile care se poarta cu succes in acest an si in cei care vor urma. Se potriveste perfect in combinatie cu ceramica alba de baie. Daca vrei sa ai baia amenajata in pas cu ultimele tendinte ale modei, atunci nu ezita sa aduci in decor finisaje, piese de mobilier sau accesorii in nuante tari.

Oglinzi de baie simple

Oglinda de baie este un accesoriu util, dar in acelasi timp si un element de decor care poate schimba infatisarea baii. Incepand din 2016 sunt in trend oglinzile de baie cu iluminat. Fie ca au rama, fie ca sunt fara, oglinzile de baie sunt simple, patrate sau dreptunghiulare, fara finisaje sofisticate. Practic, ele nu sunt menite sa sara in ochi, ci doar sa completeze si sa dea un aer curat baii.

Bideul, un must have

Chiar daca destul de tarziu, a patruns si in Romania moda bailor cu bideu. E drept cao baie de bloc e destul de mica pentru un astfel de accesoriu, insa daca te numeri printre norocosii care au casa la curte, atunci ar fi si pacat sa nu iti amenajezi baia cu tot ce are nevoie. Un bideu este o achizitie must have pe care nu o vei regreta.

Accesorii din piatra naturala

Mobilierul din piatra naturala, dar si accesoriile din marmura sunt in tendinte. Trebuie spus faptul ca designul de interior in general se lasa influentat tot mai mult de natura, astfel ca si baia urmeaza acelasi trend. Lavoarele si cazile din piatra natura si, mai nou, si accesoriile de baie din acelasi material trebuie luate in calcul la amenajarea baii.

Bagno.ro iti vine in ajutor cu cele mai noi tendinte in materie de amanajarea baii. In magazinul online ai la dispozitie o gama variata de seturi de mobilier de baie modern, dar si obiecte sanitare, baterii de baie, cazi de baie si sisteme de dus.

Daca te intrebi de ce sa alegi din propunerile facute de Bagno.ro iti spunem doar atat: toate aceste piese au fost atent selectionate de catre designeri si testate de specialisti astfel incat la tine sa ajunga numai produse de calitate. Numai cu obiectele sanitare oferite de Bagno te poti bucura de confort in fiecare zi!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea