Amenajarea casei

#dormitor #rosu #prosoape rosii #farfurii rosii #bucatarie rosie

5 stiluri de amenajare cu rosu pasional

Culorile joaca un rol important in succesul unei amenajari interioare cu stil, de aceea Acasa.ro iti prezinta in fiecare zi stiluri de design pentru casa folosind cate o nuanta dominanta aparte. Pentru amenajarea unui spatiu calduros si romantic, poti opta pentru pasionala culoare rosu. Luni, te poti inspira pe Acasa.ro din mai multe variante de decor in prietenoasa nuanta albastru!

1 Bucatarie rosie ca focul

Rosul este o culoare care se potriveste in decorul oricarei camere din locuinta ta, intrucat transmite caldura si confort. Bucataria amenajata in aceasta nuanta se transforma intr-un spatiu elegant si practic, in care iti poti desfasura cu placere activitatile culinare. Asadar, poti alege mobilier lucios in nuante de rosu sau accesorii de bucatarie, cum ar fi farfurii, servetele sau electrocasnice, toate rosii.

2 Dormitor alb-rosu

Combinatia alb-rosu reprezinta o alegere inspirata pentru amenajarea dormitorului. Elementul principal al acestei camere este patul, punctul de atractie al incaperii. Ales in nuante de rosu si alb, patul da personalitate intregii camere. De asemenea, pentru a crea o atmosfera pasionala, poti folosi oglinzi care sa reflecte in intreaga incapere senzualitatea nuantei rosu.


3 Living clasic-modern

Pentru amenajarea livingului poti folosi diferite nuante de rosu, cu ajutorul carora sa creezi o atmosfera calduroasa si intima. Mobilierul clasic in combinatie cu rosu modern creeaza un spatiu prietenos, in care poti petrece momente placute in compania pietenilor.

4 Baie fancy

Pentru a amenaja o baie sofisticata, poti folosi culoarea rosu la decorarea peretilor. Si in baie poti folosi albul pentru a crea un contrast placut. Asadar, alege gresie alba, precum si obiecte sanitare albe si vei crea un spatiu relaxant. Daca locul iti permite, poti alege sa folosesti si un candelabru care sa dea impresia unei bai regale.

5 Dormitor rosu pentru adolescenti

Adolescentii sunt pasionati de culori tari, iar rosul este o buna alegere pentru amenajarea camerei lor. Poti combina rosu cu negru si vei crea un spatiu in care copilul tau sa se simta relaxat si in largul lui.


Sursa foto: fancycribs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea