Amenajarea casei

#albastru #living albastru #canapea albastra

5 stiluri de amenajare cu relaxanta culoare albastru

Culorile joaca un rol important in succesul unei amenajari interioare cu stil, de aceea Acasa.ro iti prezinta in fiecare zi stiluri de design pentru casa folosind cate o nuanta dominanta aparte. Pentru amenajarea unui spatiu fresh si relaxant, poti opta pentru prietenoasa culoare albastru. Maine, te poti inspira pe Acasa.ro din mai multe variante de decor in culoarea fericirii: portocaliul.

1 Living pentru relaxare

Sufrageria poate deveni o adevarata oaza de relaxare, daca reusesti sa o amenajezi cu stil, folosind o combinatie eleganta si placuta de albastru si alb. Ferestrele mari sunt indicate pentru o asemenea camera, intrucat permit luminii naturale sa invadeze spatiul, subliniind astfel fiecare element de design folosind culoarea albastru.

Canapele capitonate folosind culoarea albastru, obiecte de decor colorate in tonuri de albastru, precum si florile care aduc un aer proaspat incaperii sunt doar cateva dintre elementele pe care le poti folosi pentru amenajarea unui living relaxant.

2 Dormitor primitor

Un dormitor matrimonial, spatios si confortabil, pe care sa iti fie greu sa-l "parasesti" dimineata poate fi obtinut cu ajutorul elementelor decorative in nuante de bleu. Perdelele bleu asortate cu lenjeria de pe pat, dar si cu tapiteria canapelelor vor transforma un dormitor obisnuit intr-o incapere linistitoare.


3 Bucatarie eleganta

Combinatia dintre alb si albastru vibrant, folosita pentru dulapurile din bucatarie, ajuta la crearea unei incaperii spectaculoase. In plus, pentru a evidentia mai bine efectele acestei culori prietenoase poti folosi gresie alba cu imprimeuri albastre, care va reflecta lumina naturala a soarelui, creand astfel un spatiu aerisit si primitor.

4 Baie pentru printese

Cu ajutorul culorii albastre iti poti amenaja o baie ca de printesa! In acest sens, cada joaca rolul important, captand intreaga atentie atunci cand intri in incapere. Colorata in albastru si acoperita cu perdele albe, cada contureaza un spatiu intim si relaxant. In plus, pentru a da o nota speciala acestei camere, poti folosi un dulap de epoca alb si un candelabru elegant.

5 Dormitor jucaus pentru copii

Tablouri colorate, puncte albastre si multe rafturi. Acestea sunt doar cateva dintre elementele pe care le poti folosi pentru a amenaja camera copilului. O incapere decorata in albastru este foarte primitoare si interactiva, iar copiii care au multa energie se vor simti foarte bine intr-un dormitor albastru.


Sursa foto: fancycribs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea