Amenajarea casei

#blana #mobila #piese de mobilier

5 piese de mobilier imblanit, perfecte pentru sezonul rece

Piesele de mobilier imblanite sunt cea mai noua gaselnita a producatorilor pentru sezonul rece, astfel ca daca vrei sa-ti adaptezi decorul in functie de anotimp, acum este momentul sa profiti de existenta acestor piese cu design senzational si pufos.


1. Fotoliu imbalnit

Fotoliul imblanit poate deveni vedeta livingului sau a dormitorului. Este acoperit in totalitate cu o imitatie de blana de animal si este foarte confortabil, mai ales pentru un pui de somn in zilele ploioase de toamna.



Sursa foto: digsdigs.com


2. Taburet imblanit

Taburetul de dimensiuni mai mari este intotdeauna o solutie salvatoare in cazul in care ai mai multi invitati decat te asteptai. In plus, poate indeplini o dubla functie, mai exact poate fi folosit si ca masa pentru cafea. Daca iti plac piesele de mobilier excentrice, inseamna ca un taburet imblanit ar fi elementul potrivit pentru tine.



Sursa foto: digsdigs.com


3. Canapea imblanita

O canapea imblanita poate avea un pret mult prea mare pentru bugetul tau, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renunti la ideea de a avea o piesa de mobilier imblanita acasa. Solutia in acest caz ar fi husa din imitatie de blana. Costa mult mai putin si avantajul ei major este acela ca este detasabila. Cu alte cuvinte, cand te plictisesti de aspectul canapelei, nu o inlocuiesti cu totul, ci ii schimbi doar husa.



Sursa foto: digsdigs.com


4. Culcus imblanit pentru caine sau pisica

Daca ai un caine sau o pisca de casa, trebuie sa ii adaptezi culcusul pentru sezonul rece. Si ce ar putea fi mai potrivit si mai excentric, daca nu un culcus imblanit, in care animalul se poate simti ca intr-un palat?



Sursa foto: digsdigs.com


5. Divan imblanit

Blana nu este tocmai cea mai obisnuita tapiterie pentru o piesa de mobilier si, mai presus de aceasta, poate incarca prea mult decorul locuintei. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca poate sa nu se integreze in stilul de amenajare. Si in aceasta situatie ai o portita de iesire: paturile imblanite.

Acestea pot fi intinse pe pat sau, si mai bine, pe un divan aflat in living. Patura imblanita poate fi asezata doar pe un colt de mobilier, pentru un aer nonsalant si rustic.



Sursa foto: simplelovelyblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare