Amenajarea casei

#cazi #cabine de dus #amenajare baie

5 optiuni moderne de cazi si cabine dus de la GQS German Quality pe care trebuie sa le iei in considerare

Din ce in ce mai multi oameni aleg in detrimentul cazilor conventionale o cabina de dus care economiseste spatiu si timp. Avand in vedere agitatia vietii cotidiene, este adesea mult mai rapid si mai convenabil sa optezi pentru un jet de apa revigorant. Iar pentru cei cu mobilitate redusa, cum ar fi persoanele in varsta, urcatul intr-o cada se poate dovedi destul de dificil.

 

Pe de alta parte, daca esti adeptul momentelor lungi de relaxare, acest lucru cu siguranta va pune in centrul dorintelor tale un model de cada deosebit. Atunci cand vorbim de cazi de baie luxoase si practice, ai la dispozitie o multime de optiuni pe germanquality.ro.

Asadar, daca esti in proces de renovare sau amenajare, iti prezentam 5 optiuni moderne de cazi si cabine de dus disponibile in portofoliul magazinului online GQS German Quality.

Nu este nevoie de un compromis

Chiar daca o cabina de dus va ocupa mai putin spatiu, o cada poate fi totusi o necesitate, mai ales atunci cand vorbim de copiii mici care au nevoie de rutina lor zilnica de baie.

1. O cada de dus dreptunghiulara cu montaj in forma de L, combinata cu un sistem de dus si un paravan iti ofera avantajele ambelor variante.

Majoritatea cazilor dreptunghiulare au marginile special concepute sa permita atasarea unui paravan pentru a evita stropirea. Impreuna cu un sistem modern de dus, vei obtine combinatia perfecta, menita sa multumeasca orice stil de viata.

Riho Rethink Space - GQS German Quality

Optiuni moderne de cabine de dus

In prezent, exista o varietate de cabine de dus pe care le poti dota cu cadite de dus ultra flat si cu usi sub forma simpla a unor paravane, pentru a facilita accesibilitatea.

2. O cabina de dus walk-in de la GQS German Quality nu numai ca ofera un aspect modern si aerisit in baie, ci si un acces usor pentru cei cu mobilitate redusa.

Aceasta optiune va necesita impermeabilizarea camerei (implica turnarea sapei, alegerea sistemului de scurgere si realizarea hidroizolatiei). Pe termen lung insa, te vei bucura de o multime de beneficii precum aspectul vizual extrem de rafinat. In plus, existenta unui dus walk-in in baie va adauga cu siguranta valoare casei tale.

Radaway Modo X Black III Frame - GQS German Quality

3. Cabinele clasice de dus sunt, de asemenea, o optiune excelenta, oferind o experienta relaxanta, asemanatoare unui centru SPA, datorita capacitatii de pastra aburul si caldura in interior. Rutina ta zilnica va fi mult mai placuta daca alegi si integrarea unui sistem cu hidromasaj.

Glass Archimede Shower - GQS German Quality

Exista, de asemenea, o gama larga de accesorii pentru ambele variante, cum ar fi suporturile pentru prosoape si rafturile incorporate.

Optiuni moderne de cazi

4. O cada dreptunghiulara, clasica, de buna calitate este una dintre cele mai accesibile variante. De altfel, daca iti poti extinde bugetul si spatiul, exista si optiuni mult mai sofisticate, descrise de caracteristici ce-ti vor spori confortul la fiecare utilizare.

Glass Nubea - GQS German Quality

5. Daca beneficiezi de spatiu suficient, o cada freestanding va crea o adevarata declaratie de stil in baia ta.

Pentru luxul suprem, o cada freestanding este obiectul care va capta intreaga atentie din baia ta. Poti alege dintr-o varietate de modele, stiluri si culori, de la modele vintage pana la cazi contemporane impresionante.

Besco Goya - GQS German Quality

Pe germanquality.ro vei gasi cea mai variata gama de modele de cazi sau cabine de dus, ale celor mai mari producatori din domeniu.

Sursa foto: www.germanquality.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului