Amenajarea casei

#spatiu depozitare baie #depozitare baie #amenajare baie

5 moduri pentru a dubla sau chiar tripla spatiul de depozitare din baie

Oricat de mare este baia pe care o ai acasa, parca niciodata nu ai suficient loc sa iti pastrezi la indemana toate produsele. Exista insa solutii simple si practice care te pot ajuta sa dublezi sau chiar sa triplezi spatiul de depozitare din baie. Iata cateva dintre ideile pe care le poti pune in aplicare foarte usor.

Suport de depozitare cu buzunare care se prinde de bara draperiei de dus

Bara draperiei de la dus poate avea o dubla utilitate atunci cand prinzi de aceasta un organizator de plastic cu cat mai multe buzunare. Aici poti sa tii o multime dintre obiectele pe care le folosesti in baie, chiar pe toate, de la produse cosmetice, la perii de par, casti de dus si altele. Fiind din plastic, acest organizator se va usca repede, deci nu exista riscul ca apa sa se acumuleze si ramana acolo, devenind un spatiu plin de bacterii si murdarie. In plus, solutia este si destul de ieftina.

Suport elegant suspendat de dus

Un suport elegant in care poti sa pastrezi toate produsele de care ai nevoie la dus iti va mari si mai mult spatiul de depozitare din baie. In cazul in care gasesti unul de care poti prinde in lateral periile si buretii de baie este cu atat mai bine si util. Acesta are pe raftul de jos niste zone decupate astfel incat sa poti pune aici sticlele de sampon, geluri, balsamuri si alte, rasturnate cu partea de sus in jos, pentru a putea folosi pana la ultima picatura din respectivul produs.

Un raft vertical pentru toate produsele

O regula generala pentru toate spatiile mici este sa incerci sa organizezi cat mai mult lucrurile de aici pe verticala. O astfel de organizare in baie poti face cu ajutorul unui raft vertical suficient de incapator incat sa poti pune in el toate produsele pe care le folosesti in baie si de care nu te poti lipsi. Acest raft vertical in forma unui turn va maximiza spatiu, fie ca sta pe jos in cabina de dus sau este asezat pe un dulap.

Suport inteligent care maximizeaza spatiul pe vertical

Poate una dintre cele mai ingenioase solutii pentru organizarea lucrurilor din baie este un suport care se ajusteaza in marime si care se potriveste perfect chiar si in cel mai ingust colt din dus, avand cateva rafturi perfecte pe care iti poti pune toate produsele pe care vrei sa le ai langa tine. Atunci cand cauti o solutie simpla pentru cabina ta de dus, deja supra aglomerata, aceasta este ideala.

Cosuri metalice pentru colturi

De multe ori, colturile din cabina de dus sunt locuri neutilizare. Le poti folosi si in acest fel poti profita de fiecare centimetru din acest spatiu. Achizitioneaza pentru colturi, un cos metalic in care vei putea tine gelul de dus, samponul, sapunul si alte produse de care ai nevoie la dus. Alege un astfel de cos care permite apei sa se scurga pentru a nu favoriza formarea mucegaiului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea