Amenajarea casei

#becuri #lampi #microprocesor #lampi de birou #Anglepoise #Tolomeo #Timo Niskanen #Tunto LED 8 PowerKiss

5 modele chic de lampi pentru birou

Ai un birou cu care te mandresti si pe care vrei sa-l pui in valoare, dar nu stii cum? Nimic nu o poate face mai bine decat o lampa stilata. Iar pentru ca piata de profil este invadata de tot felul de variante, noi iti propunem 5 modele chic pentru ca studioul tau sa fie invidiat pana si de prieteni.

1 Tolomeo

Lampa aceasta reprezinta excelent scoala italiana de design modern. A fost creata in 1986 pentru compania Artemide de catre Michele De Lucchi si Giancarlo Fassina. Trei ani mai tarziu, in 1989, cei doi au castigat Premiul Compasul de Aur. Lampa a capatat o imensa popularite odata cu boom-ul internetului, astazi fiind considerat un simbol in designul de calitate.

2 Anglepoise

O alta lampa stilata, cu o silueta subtire, este modelul Anglepoise. A fost creata in 1932 de britanicul George Carwardine, insa ceea ce a facut-o cu adevarat faimoasa a fost momentul cand compania de animatie Pixar a introdus-o in logo-ul de prezentare.

3 Timo Niskanen

Fiind de fapt un set de corpuri de iluminat pentru birou, aceste lampi superbe poarta numele creatorului lor, Timo Niskanen. Sunt de diferite forme, cum ar fi un loop tip carusel, un set de figurine suspendate pentru el si pentru ea sau modele in forma de ipod.

4 Frunza

Exista si lampi in forme mai ciudate, cum ar fi de frunza. Acestea sunt create din aluminiu, iar ledurile cu ajutorul carora lumineaza iti permit sa dai o tenta calduroasa biroului tau. Pe langa aspectul inovator, aceste lampi sunt destepte, avand integrat un microprocesor care retine ultimele setari pentru data viitoare cand le folosesti.

5 Tunto LED 8 PowerKiss

Lampa Tunto LED 8 PoweKiss poate fi considerata un miracol al tehnologiei moderne. Este un alt dispozitiv cu rol atat practic, cat si estetic. Cu ajutorul ei, poti uita de grija incarcatorului pentru mobil, caci are incorporat un incarcator multifunctional la baza. In partea superioara are 9 becuri tip LED cu care iti lumineaza biroul, iar intensitatea lor poate fi reglata cu ajutorul celor trei butoane de la baza.



Sursa foto:home-designing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare