Amenajarea casei

#living #mobilier #canapea #scaune #usa #comoda #fotoliu #open space

5 idei pentru un living deschis

Livingul este camera cea mai importanta din locuinta. Aici iti petreci timpul atunci cand te relaxezi acasa si tot aici iti primesti musafirii, deci acorda-i importanta cuvenita. Fie ca ai o casa mica si vrei sa maresti spatiul, fie ca ai locuinta incapatoare, ideal este sa ai un living cat mai spatios, care sa confere caminului tau acea atmosfera calda si primitoare. Iata 5 idei pentru un living open-space, propuse de homelife.com.

1 Stil Marocan

In acest living, primul lucru care iti sare in ochi este usa distinctiva in stil marocan. Si celelalte obiecte de mobilier din aceasta casa din Melbourne, Australia, pastreaza stilul cu influente africane, ce fuzioneaza perfect cu mobilierul modern, in stil eclectic.

2 Living cald

Tonurile deschise in culoarea stejarului rezoneaza perfect cu lemnul, pielea si celelalte texturi din acest living open-space. Canapeaua modulara pastreaza liniile stilate si confortabile cu masa imensa din lemn alb. Scaunele sunt "Le Corbusier" si sunt luate de la Thonet.

3 Living vintage

Imbinarea armonioasa este cheia obtinerii acestui living absolut uimitor, in care nuantele de albastru deschis creeaza impresia de continuitate. Obiectele de decor din diferite stiluri artistice sunt grupate atent, in timp ce personalitatea camerei este data de piesele de mobilier precum fotoliul si comoda lucrate manual, antichitati si alte obiecte de la mijlocul secolului XXI.

4 Living industrial

Cu adevarat incredibil este si acest living in stil industrial, ce apartine unei case tot din orasul Melbourne, Australia. De fapt, potrivit descrierii, intreaga locuinta este un fost depozit transformat in spatiu locuibil. Elementele care particularizeaza interiorul sunt cele vintage industriale, cum sunt lampile inchise la culoare, ce sunt puse in valoare de peretii de un alb orbitor.

5 Living clasic

Pentru iubitorii de carti, caree nu vor sa renunte la pasiunea pentru lectura clasica, aceasta sufragerie este perfecta. In loc sa ascunda volumele intr-un birou obscur sau, mai grav, in cutii de carton in podul casei, acest cuplu si-a construit propria bilbioteca in living, chiar in spatele zonei de luat masa. Designul clasic este completat chiar de masa din lemn masiv, ce insufla camerei acea caldura placuta dintr-o casa cu o familie numeroasa.

Sursa foto: homelife.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea