Amenajarea casei

#electrocasnice #garsoniera #masina de spalat #imprimanta portabila #frigider slim #aparat de aer conditionat portabil

5 electrocasnice pentru apartamente mici si inguste

Nu trebuie sa renunti la confortul pe care ti-l ofera electrocasnicele doar pentru ca locuiesti intr-o garsoniera sau un apartament mic. Desi nu beneficiezi de spatiu pe masura, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la aparatele indispensabile secolului XXI, concepute special pentru a-ti usura viata. Iata 5 electrocasnice pentru spatii mici si inguste care te vor ajuta la treburile casnice si iti vor reduce si factura la curentul electric.

1 Masina si uscator pe verticala

Daca ai cumva masina de spalat si uscator te poti considera un fericit. Cand nu exista spatii pe orizontala, arhitectii se orienteaza catre verticala. Asa poti face si tu pentru a-ti elibera holul, bucataria sau baia, unde tineai pana astazi cele doua tipuri de aparate. Monteaza-le una peste cealalta cu ajutorul unui kit de imbinare, pentru a le tine in siguranta sa nu cada. Pe piata sunt masini de spalat, cat si uscatoare inguste care nu iti ocupa mult spatiu.

2 Masina de spalat vase tip sertar

Daca bugetul iti permite, cumpara-ti o masina de spalat incorporabila in cabinetul de bucatarie pe care o poti actiona exact ca un sertar. Comparativ cu o masina conventionala, aceasta are un spatiu mai mic, care insa se va umple mult mai repede cu vase murdare.

3 Frigider mic

Pentru apartamente mici, specialistii recomanda un frigider de maxim 1,85 de centimetri. Cauta modelele "slim", care nu ocupa foarte mult spatiu din bucatarie sau modele mai mici in inaltime, care au incorporat si un minicongelator suficient pentru cateva pungi cu verdeata sau cu carne.

4 Imprimanta portabila

Extrem de mica si comercializata intr-o varietate de modele, acest tip de imprimanta iti va face viata mai usoara atunci cand biroul tau este supraincarcat. O poti depozita intr-un dulap sau chiar in biblioteca si sa te folosesti de ea numai la nevoie.

5 Aparat de aer conditionat portabil

Ia-l cu tine in camera in care stai pentru o perioada mai lunga de timp. Acest tip este perfect pentru garsoniere, insa, datorita formei inguste si faptului ca are roti, il poti folosi si in apartamentele cu doua camere in zilele calduroase si nu numai. Atunci cand nu il folosesti, il poti depozita in balcon sau in debara. Poate fi folosit si ca dezumidificator.

 

Sursa foto: houselogic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea