Amenajarea casei

#masina de spalat vase #cuptor #cuptor electric #fierbator electric #filtru cafea #cuptor microunde

5 electrocasnice de bucatarie care consuma putin curent

Aparatele electrocasnice de bucatarie usureaza munca oricarei gospodine, iar cu ustensilele potrivite, si tu poti gati din ce in ce mai rapid! Este insa important sa folosesti aparate care sunt usor de folosit si care consuma putin curent. Invata sa alegi electrocasnice eficiente, care sa te ajute sa economisesti bani!

Electrocasnicele potrivite in bucataria ta te vor ajuta sa economisesti mai mult de 40% la factura de energie electrica. In plus, au avantajul de a fi si prietenoase cu mediul inconjurator.

Iata mai jos unele dintre cele mai eficiente electrocasnice de bucatarie:

Masina de spalat vase. In prezent, pe piata sunt disponibile mai multe modele de masini de spalat vase. Pentru a economisi atat la factura de curent, cat si la detergenti, este indicat sa achizitionezi modele moderne, mult mai economice. In plus, aceste masini de spalat dozeaza foarte bine cantitatea de apa folosita si sunt mult mai eficiente decat spalatul traditional, manual.

Filtru de cafea. Daca esti un consumator inrait de cafea, din bucataria ta nu trebuie sa lipseasca filtrul de cafea. Acest aparat electrocasnic reprezinta cea mai eficienta metoda de a prepara o ceasca aromata de cafea in cateva minute si fara eforturi suplimentare. Cu ajutorul unui filtru de cafea, poti prepara o cantitate mai mare, suficienta pentru intreaga zi, astfel incat sa nu mai fii nevoit sa consumi curent si apa pentru o noua portie de cafea.

Cuptor cu microunde. Cand vine vorba despre incalzirea mancarurilor, cuptorul cu microunde reprezinta cea mai eficienta metoda. Este ideal si pentru prepararea unor gustari rapide sau a bauturilor calde. Este rapid si consuma putin curent, aproape jumatate din curentul folosit de un cuptor electric.

Fierbator electric. Fierbatorul electric este atat un aparat electrocasnic eficient, cat si unul extrem de practic. Ajuta la fierberea rapida a apei, care poate fi apoi folosita pentru ceaiuri sau oparirea legumelor. Este rapid si foloseste foarte putin curent electric, ceea ce te va ajuta sa economisesti bani, in special daca esti o persoana care foloseste multa apa fierbinte (la gatit, in special).

Cuptor electric. Un cuptor electric iti va face viata multa mai usoara, iar timpul petrecut in bucatarie se va injumatati. Cuptoarele electrice moderne sunt extrem de eficiente, rapide si consuma putin curent electric. Atunci cand achizitionezi un astfel de aparat, ai grija sa alegi un model care nu necesita preincalzire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea