Amenajarea casei

#amenajari interioare #amenajare dormitor #dormitoare #dormitor bleumarin

5 dormitoare bleumarin foarte trendy in 2014

Nuantele puternice de albastru sunt vedete cromatice in tendintele designului interior ale anului 2014, iar bleumarinul nu face exceptie. Daca te-ai fi gandit ca aceasta nuanta speciala s-ar potrivi doar in baie sau in living, afla ca ea poate fi introdusa cu succes si in amenajarea dormitoarelor. Iar rezultatele nu dezamagesc niciodata.

Eleganta si inspirationala, culoarea bleumarin are un farmec aparte in designul interior, fiind considerata in arta Feng Shui ca fiind aducatoare de noi inceputuri, dragoste, faima, succes in cariera, sanatate si oportunitati exceptionale. Iata cateva dormitoare bleumarin foarte trendy in 2014, din care te poti inspira si tu daca iti doresti o schimbare benefica si adaptata celor mai noi tendinte, in acelasi timp.

1. Dormitorul bleumarin rustic

Daca visezi la un spatiu de odihna confortabil, dar care sa iti inspire totodata stabilitate si eleganta, stilul rustic in amenajarea dormitorului realizat predominat cu bleumarin ti se potriveste de minune. Vopseste peretele din dreptul patului intr-un superb albastru-indigo, asaza langa pat un fotoliu din rattan sau bambus, apoi adauga in decor pernute decorative tricotate si o cuvertura pufoasa bleumarin. Corpurile de iluminat trebuie sa aiba si ele un aer retro, original.

2. Dormitorul bleumarin minimalist

Apreciezi mai degraba stilul modern minimalist? Bleumarinul poate fi integrat cu succes si in aceasta "formula" de amenajare, iar imaginea de mai jos iti demonstreaza intocmai acest lucru: covor shaggy-chic bleumarin, asortat perfect cu lenjeria patului, cu superbul perete cu imprimeu inedit si cu tablou care surprinde frumusetea cerului albastru.

3. Dormitorul in bleumarin si alb

Combinatia clasica si mereu la moda de bleumarin si alb nu da gres niciodata. Un decor linistitor de acest tip este perfect compatibil cu atmosfera ideala a unui dormitor, dar si un exemplu de rafinament.

4. Dormitorul cu un perete bleumarin

Daca ai un dormitor amenajat in nuante neutre si vrei sa aduci un strop de farmec in "peisaj", vopseste un singur perete in bleumarin si decoreaza-l cu tablouri cu rama alba. Este atat de simplu sa iti transformi radical dormitorul!

5. Dormitorul cu tapet bleumarin

O alta varianta de a integra cu succesul bleumarinul in decorul dormitorului este clasicul tapet, care a revenit in tendinte inca de anul trecut si se bucura de o popularitate tot mai mare. Asorteaza-l cu draperii grele, elegante si vei da un exemplu de stil tuturor musafirilor tai!

Sursa foto: architectureartdesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului