Amenajarea casei

#living #amenajare casa #amenajare living #decor country #stil country #amenajare casa stil country #living country

5 decoruri country pentru camera de zi

Intampina-ti oaspetii intr-o camera de zi spectaculoasa, care sa emane in acelasi timp intimitate si familiaritate prin decorul sau vintage-country clasic. Iata cateva tipuri de decor uimitoare in stil country pe care poti sa le adopti in camera de zi:

1. Decorul country in nuante de albastru

Vrei sa creezi un decor country senzational in camera de zi? Alege atunci nuante de din aceleasi tonuri pentru a crea simetrie, insa si efect. Albastrul este una dintre culorile ce caracterizeaza stilul country, insa poti crea un adevarat spectacol de nuante daca alegi diferite tonuri de albastru. Pentru un efect si mai spectaculos imbina acest tip de mobilier cu materiale textile cu imprimeuri florale sic.

2. Decorul country colorat

Fii indraznet in ceea ce priveste cromatica, chiar daca este vorba despre stilul country, care se axeaza in general pe nuante neutre si pastelate. Alege o masa mare de lemn vechi si combin-o cu cateva scaune simple, in culori diferite si foarte puternice, precum verde, rosu sau portocaliu.

3. Decorul country cu piese epocale

Un decor country fabulos si foarte original il poti crea si cu ajutorul unor piese vechi, de epoca, precum un candelabru sau niste covoare uzate de perete. De asemenea, un mobilier din fier forjat, alaturi de cateva piese din lemn masiv prelucrate usor pot face minuni pentru decorul camerei de zi.

4. Decorul country alb

Albul nu se foloseste doar pentru zugravirea peretilor. Acesta poate crea o atmosfera calda si foarte intima in camera de zi. Asadar, nu ocoli nici aceasta nuanta, mai ales ca ea caracterizeaza perfect stilul country. Pentru a sparge neutralitatea albului poti introduce in decorul camerei de zi si cateva elemente naturale, precum mobilierul din rachita sau bambus.

5. Decorul country cu obiecte familiare

Daca vrei sa creezi un decor cat mai familiar in camera de zi, atunci inconjoara-te de lucruri care te fac fericit. Tablouri de familie, rame foto vechi sau orice alte obiecte care iti amintesc de momente minunate din viata ta sau de oameni dragi.

Sursa foto: theladylovesstyle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului