Amenajarea casei

# aplice led #aplice #led

5 aplice LED deosebite care vor schimba total aspectul camerei

Daca aveti peste 25 de ani, cu siguranta va aduceti aminte de cat de slab era iluminata casa in care locuiati. Pe atunci nu existau becuri tip LED, erau doar cele clasice si foarte rar se gaseau si becurile de 100W. Asa ca becurile de 60W nu faceau fata unei camere cu o suprafata normala si emanau lumina cat sa poata fi desfasurate anumite actiuni, insa cine dorea sa citeasca de exemplu, cam avea dificultati. De aceea, parintii insistau ca elevii sa isi faca temele pe timpul zilei si birourile erau asezate exact in dreptul geamului. Nu se gaseau nici foarte multe modele de aplice. Erau rare cele care permiteau montarea mai multor becuri si destul de scumpe.

Din fericire, in ziua de astazi ne putem bucura atat de becuri calitative, care emana o lumina puternica, dar si de numeroase aplice, cu diferite forme. Indiferent de stilul pe care l-ati ales pentru amenajarea interioara a locuintei, veti putea gasi aplicele care sa completeze imaginea generala a camerei si care sa va ajute sa obtineti lumina de care aveti nevoie.

Pentru o iluminare calitativa a incaperilor, va recomandam aplice LED. Becurile tip LED sunt cele mai bune becuri inventate vreodata. Acestea emana lumina puternica, dar consuma mult mai putina energie electrica fata de un bec incandescent. Puteti sa alegeti tipul de lumina pe care il doriti: calda, rece sau neutra. In plus, becurile LED sunt foarte rezistente in timp, unele ajung chiar si la peste 10000 ore de functionare. Ganditi-va ca un bec incandescent se poate arde si dupa o luna sau doua. Daca v-am facut curiosi in legatura cu aceste aplice LED, in continuare o sa va prezentam cinci dintre favoritele noastre.

1. Daca sunteti in cautarea unei aplice extravagante, cu un design fantezist, va recomandam Eglo Almonte Aplica 1x2.5W. O astfel de aplica se poate monta chiar si in baie, pentru un plus de eleganta. Emana o lumina calda si se monteaza pe perete.

2. Pentru incaperile cu aspect modern sau chiar minimalist, recomandam Eglo Alvendre Aplica 1x15W, alb. Becul acestei aplice are puterea echivalenta a unui bec incandescent de 150W, iar fluxul luminos este reglabil. Fiind alba si avand un design minimalist, nu va iesi in evidenta si este perfecta daca urmariti acest aspect.

3. Eglo Connect Palombare-C Aplica 4x5W, alb, este o aplica deosebita din toate punctele de vedere. Se poate monta atat pe tavan, dar si pe perete. Aceasta aplica poate fi controlata cu ajutorul unei telecomenzi sau chiar si cu ajutorul smartphone-ului vostru. Puteti seta nuanta luminii foarte usor.

4. Sunteti in cautarea unei aplice elegante? Alegeti Eglo Toneria Aplica LED 24x0.5W, crom/cristal. Are un design extravagant, se monteaza doar pe perete, iar becurile se pot schimba doar in service, pentru ca sunt integrate. Insa, nu va faceti probleme pentru ca au o durata de viata de 25000 ore.

5. Iar in cazul in care doriti o aplica simpla din punct de vedere al designului, ce poate fi montata atat pe perete cat si pe tavan, alegeti Eglo Capasso Aplica 1x24W, alb. Aceasta emite lumina calda si are puterea unui bec incandescent de 175 W.

Speram ca v-au placut recomandarile noastre si ca v-am fost de folos in cautarea aplicei ideale!

Sursa foto: germanquality.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului