Amenajarea casei

#canapea #candelabru #accesorii vintage #design locuinta #suport prosoape #masuta vintage #suport bauturi

5 accesorii vintage care vor schimba complet designul locuintei

Obiectele de mobilier vechi sau accesoriile decorative deteriorate pot fi refolosite, astfel incat sa creezi ornamente vintage de exceptie. Simple si usor de realizat, accesoriile vintage vor reprezenta centrul de interes in casa ta. Tot ce trebuie sa faci este sa te uiti in jur si sa cauti! Patutul in care dormeai in copilarie, discurile de vinil stricate, chiar si un dulap vechi si deteriorat, toate pot fi folosite pentru a crea accesorii vintage care sa schimbe designul locuintei. Iata cateva modele de unde te poti inspira!


1. Canapea confortabila

Iti mai amintesti cum arata patutul in care dormeai in copilarie? Mergi in vizita la parinti si vezi ce fel arata acum. Il poti folosi pentru a realiza o canapea confortabila. Foloseste o saltea pe masura patului sau chiar doua perne mari si nu vei mai fi nevoit sa cheltuiesti bani pe o canapea noua. Patutul din copilarie devine noua piesa de rezistenta din sufrageria ta.


2. Suport pentru prosoape

Amintirile din vremurile in care mergeai la bunici si culegeai fructe pe care le puneai in cosuri din nuiele iti pot da idei inedite pentru a confectiona accesorii decorative. Un cos din nuiele vechi poate deveni un suport pentru prosoapele din baie. Nu trebuie decat sa ii gasesti locul potrivit pe peretii camerei, iar baia isi va schimba total aspectul.


3. Masuta vintage

Discurile de vinil vechi le poti folosi pentru a crea o masuta originala pentru sufrageria ta. Cauta un suport din fier forjat de la obiectele de decor mai vechi si prinde deasupra un disc de vinil. Este un accesoriu foarte usor de realizat si cu siguranta va fi apreciat de cei care iti vor trece pragul casei.


4. Suport pentru bauturi

Dulapurile vechi ale bunicilor sunt printre cele mai bune materiale pentru a crea accesorii vintage. Un asemenea dulap il poti transforma in suport pentru bauturi. Astfel, iti vei amenaja un mic bar, astfel incat atunci cand ai musafiri sa ai totul pregatit.


5. Candelabru vintage

Pentru a aduce un plus de originalitate designului din camera ta poti realiza un candelabru interesant folosind un ciur. Nu este greu de obtinut, iar rezultatul este uimitor.



Sursa foto: architectureartdesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare