Amenajarea casei

#ghivece #amenajare casa #capace decoratiuni #tabla dame #capace sticle

5 accesorii interesante obtinute din capacele de la sticle

Te-ai gandit vreodata cate capace de la sticle sunt aruncate la gunoi in fiecare zi? Pentru ca reciclarea este foarte importanta, ar trebui sa incepi sa folosesti aceste obiecte simple pentru a realiza accesorii surprinzatoare. In acest mod, vei contribui la protejarea mediului inconjurator, prin limitarea deseurilor, dar vei obtine si ornamente frumoase, economisind astfel bani. Iata cateva idei care ti-ar putea fi de folos!

1. Tabla de dame

Vrei sa petreci mai mult timp alaturi de copilul tau, luand parte la activitati interesante? Dopurile de la sticlele de suc ti-ar putea fi de folos. Realizeaza o tabla de joc pentru dame, folosind o panza in carouri, si utilizeaza dopurile in loc de puluri. Astfel, vei petrece timpul jucandu-te alaturi de copilul tau, fara sa cheltuiesti bani pe jucarii sau jocuri.

2. Decoratiune de vant

Capacele de la sticle pot fi folosite si pentru a confectiona o decoratiune de vant. In locul clopoteilor obisnuiti vei folosi capacele, care scot sunetele la fel de melodioase. In plus, vei avea un accesoriu colorat, care sa aduca un plus de culoare curtii tale.

3. Perdele colorate

Cu ajutorul unor capace colorate poti crea perdele inedite pentru usa casei tale. Pentru realizarea unei perdele deosebite ai nevoie de sfoara si un suport din lemn. Prinde capacele pe sfoara si accesoriul decorativ pentru casa ta este gata!


4. Ghivece amuzante

Cu ajutorul unor sticle din plastic si cu dopurile acestora, poti realiza ghivece amuzante pentru flori. Taie sticla de plastic pe jumate si decoreaz-o folosind capacele. Astfel, poti face floricele, chipuri amuzante sau chiar minipeisaje incredibile pe suprafata sticlei, astfel incat sa obtii un ghiveci interesant.

5. Jucarii pentru copii

Dopurile de la sticle pot fi folosite si pentru a realiza jucarii frumoase pentru copii. De exemplu, poti face roboti sau o armata de soldati. Tot ce trebuie sa faci este sa iti pui imaginatia la lucru si sa gasesti capacele potrivite pentru tipul de jucarie pe care vrei sa-l obtii.



Sursa foto: 2.fiskars.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului