Amenajarea casei

#amenajare living #casa #amenajare casa #amenajare sufragerie #stil campenesc

4 stiluri interesante pentru amenajarea sufrageriei

Orice incapere are nevoie de cate o mica schimbare din cand in cand. Atunci cand simti ca mobilerul nu se mai potriveste in camera, cand accesoriile devin sufocante si orice detaliu minor te deranjeaza, este timpul sa faci o shimbare! Sufrageria este locul in care petreci timpul alaturi de prieteni, gustand din delicatesele preparate si discutand vrute si nevrute.

Modul in care amenajezi acest spatiu de destindere este important pentru a crea o atmosfera placuta, in care toti invitatii sa se simta bine. Iata cateva stiluri din care te poti inspira pentru reamenajarea sufrageriei, in aceasta vara!


1. Amenajarea sufrageriei in stilul "jungle"

Una dintre tendintele anului 2013 in ceea ce priveste amenajarile interioare este stilul "jungle". Pentru a tine pasul cu moda, poti adopta acest stil in amenajarea sufrageriei. Obiectele din lemn, accesoriile cu motive florale, plantele suculente sunt doar cateva dintre elementele pe care le poti folosi pentru a-ti reamenaja sufrageria in stil "jungle".




2. Amenajarea sufrageriei in stil britanic

Mobilier impunator, draperii cu imprimeuri florale si un candelabru in centrul camerei. Asa ar putea arata sufrageria ta daca te hotarasti sa o amenajezi in stil britanic.


3. Amenajarea sufrageriei in stil oceanic

Stilul oceanic imbina frumusetea elementelor cu specific marin cu sobrietatea obiectelor de mobilier dintr-o sufragerie. Peretii pot fi "imbracati" cu ajutorul unor accesorii decorative interesante, precum farfurii pe care sunt desenate diferite animale oceanice sau tablouri din scoici.

Lumanarile parfumate in forma de pesti sau draperii de culoarea oceanului sunt nelipsite intr-o sufragerie amenajata in stil oceanic.


4. Amenajarea sufrageriei in stil campenesc

Un alt mod in care iti poti amenaja sufrageria este in stil campenesc. Batranii ar numi acest stil intoarcerea la origini. Pentru a crea un spatiu rustic la tine in sufragerie poti folosi grinzi din lemn pentru decorul peretilor, scaune din rachita si obiecte de servit masa din ceramica sau lemn.



Sursa foto: deco.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea