Amenajarea casei

#design interior # amenajare locuinta #proiecte design

4 proiecte de design de care te poti ocupa in doar 48 de ore

48 de ore. De atat ai nevoie pentru a pune in practica mici proiecte de design care sa schimbe radical aspectul locuintei. Detaliile fac intotdeauna diferenta, iar daca iti dedici doar doua zile unor schimbari minore, dar cu impact major, vei avea o surpriza extrem de placuta.

Cine spune ca ai nevoie de o vara intreaga pentru proiectele de renovare a casei? Doar 48 de ore iti sunt suficiente pentru a transforma un decor plictisitor si vechi, in unul modern, chic si foarte placut de privit. Ai cateva exemple mai jos, care te vor incanta cu siguranta!


1. Coltul pieselor de decor pretioase

Amenajeaza-ti un coltisor dedicat esteticii vizuale si pune la vedere vesela si alte obiecte de decor pretioase, care sa iti impresioneze oaspetii. Alege 3 culori (maximum!) si vopseste mobilierul, astfel incat sa respecte paleta cromatica aleasa. Realizeaza propriile tablouri de expunere a vaselor frumos realizate, pentru un aer vintage-chic fermecator. Iata un exemplu in care verdele crud, albul si maronul realizeaza un mix foarte reusit!


2. Masuta de pe hol speciala

Daca esti o fire nonconformista si iubesti natura, iti poti amenaja holul intr-un mod cu totul special si diferit de multe alte locuinte. Alege 3 busteni cu scoarta frumoasa, curata-i bine, aplica doua-trei straturi de lac si asaza-i in hol, in dreptul oglinzii. In doar doua zile de la "prelucrare", vor fi gata de folosit.


3. Mobilierul readus la viata

Testeaza-ti abilitatile de maestru vopsitor si da o noua viata unei piese de mobilier vechi si uzate, aplicand doua straturi de vopsea intr-o nuanta vibranta (albastrul turcoaz sau rosul corai sunt doua exemple potrivite in acest caz).

Poti sa dai mai mult frau liber creativitatii si sa folosesti un creion de vopsit pentru a contura modele interesante sau poti sa aplici un autocolant superb.


4. Livingul cu personalitate

Da un plus de personalitate livingului, folosind o tehnica utilizata de foarte multi designeri de interior: vopseste un perete intr-o culoare tare (de preferat cel din dreptul canapelei) si pune doua randuri de tablouri cu design mozaical, abstract, pentru o nota intensa de modernitate.



Sursa foto: meredith.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea