Amenajarea casei

#renovare #renovare casa #povesti horror

4 povesti "horror" si amuzante despre renovarea casei

Renovarea casei poate fi oricand un subiect demn de povestile horror, daca stam sa ascultam relatarile persoanelor care au trecut prin intamplari mai putin fericite, cand au incercat sa isi reamenajeze locuinta. Daca te identifici cu situatia, probabil ca te vei simti mai bine, vazand cum lucrurile rele nu ti se intampla doar tie.

Mai jos ai cateva povesti "horror" despre renovarea casei, care exprima exact cantitatea substantiala de stres pe care un proiect de reamenajare o implica aproape de fiecare data. Iata ce spun utilizatorii housebeautiful.com despre aventura traita de ei in acest demers dificil!


1. Mesaje incurcate

Susan spune ca a angajat o echipa de meseriasi pentru a scapa de tavanul cu calciu din casa, sperand sa se aleaga cu un finisaj uniform si modern. Din pacate, rezultatul muncii s-a concretizat in acoperirea tuturor peretilor si tavanelor cu textura demodata, ca apoi sa fie necesara indepartarea calciului de peste tot, refinisarea suprafetelor si plata unui cost suplimentar pentru "deranj".


2. Catastrofa din bucatarie

Un alt utilizator housebeautiful.com, Kathy Watkins, spune ca firma de la care a comandat mobila si utilitatile pentru bucatarie i-a trimis produsele in dimensiunile gresite nu o data, ci de trei ori! Chiuveta furnizata era atat de mare, incat putea fi comparata cu o dubita. Ca urmare, Kathy a fost nevoita ca o buna bucata de vreme sa spele vasele in cada si sa gateasca la grill-ul electric.


3. Ratonul din acoperis

Lauren povesteste cum a angajat o echipa de constructori sa ii repare acoperisul avariat grav de o furtuna. Meseriasii au montat excelent noul acoperis, insa au zidit si un raton de-a lungul procesului, printre materiale. Desigur ca animalul a murit si a inceput sa emane un miros respingator. Cand au fost trasi la raspundere, meseriasii au spus ca indepartarea ratonului decedat "nu este treaba lor".


4. Dezastrul din sufragerie

Diane spune ca ea si sotul ei au inceput sa renoveze sufrageria, pentru a da o petrecere surpriza cu ocazia aniversarii tatalui sau. Cu cateva seri inainte de eveniment, sotul lui Diane a incercat sa omoare cateva muste adunate in jurul corpurilor de iluminat montate pe tavan, lovindu-le cu ziarul.

In loc sa ucida insectele, a daramat intreaga instalatie de iluminat, care a cazut cu tot cu o bucata mare din tavan. Cei doi soti au petrecut toata noaptea incercand sa repare daunele si sa instaleze la loc lustrele buclucase!

Sursa foto: shamy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea