Amenajarea casei

#dulapuri baie #trenduri baie #bagno #accesorii baie #mobilier baie

4 piese de mobilier care nu trebuie sa lipseasca dintr-o baie

Renovarea baii presupune o investitie importanta si de aceea e important sa iti "faci temele" inainte sa incepi. Studiaza putin trendurile in materie de design. Astfel, te vei asigura ca stii dece are nevoie baia ta si pentru ce piese te incadrezi cu bugetul.

Daca ai nevoie de inspiratie, iti oferim in continuare cateva idei utile de mobilier de baie care se incadreaza perfect in tendintele momentului. Astfel, vei sti ce nu trebuie sa iti lipseasca:

Dulapuri-baza

 

Lemnul sau PAL-ul nu reprezinta materiale tabu in baie. Din contra, ele vor continua si anul acesta si in cei care urmeaza sa aduca un plus de caldura oricarei bai. Reprezinta materiale placute, care nu trebuie excluse din aceasta incapere.

Iar una dintre piesele principale de mobilier ale unei bai este dulapul baza pentru chiuveta. Practic, masca de chiuveta a evoluat si a devenit un accesoriu care imbina utilul cu designul.

In magazinul online bagno.ro vei gasi o multime de modele de astfel de dulapuri pentru chiuveta. Bazele suspendate vin intr-o gama variata de modele si culori, cu sisteme de inchidere silentioasa, cu sau fara manere. MDF-ul sau PAL-ul melaminat sunt tratate antiumezeala

Dulapuri tip soldat

 

In baie, spatiile de depozitare trebuie sa fie gandite foarte bine, cu atat mai mult cu cat incaperile nu sunt, de regula, foarte generoase. De regula, in afara dulapului-baza pentru chiuveta mai poti avea un dulapt suspendat cu oglinda si un soldat pe care sa il folosesti pentru a depozita prosoape si consumabilele pentru baie.

Violet, visiniu, crem, gri, alb, negru sau legno inchis sunt doar cateva dintre nuantele in trend in urmatoarea perioada.

Oglinda

 

Nu exista baie fara oglinda si tocmai din acest motiv aceasta trebuie sa fie una dintre piesele de rezistenta ale incaperii. Practic, oglinda nu doar ca are rolul de a-ti oferi o imagine asupra felului in care arati la orice ora din zi, dar te ajuta sa creezi si impresia unui spatiu mai larg al acestei camere.

La bagno.ro vei gasi atat oglinzi simple, cat si oglinzi cu iluminat sau oglinzi montate pe dulapuri. Preturile pornesc de la 165 de lei si in cazul tuturor produselor beneficiezi de reduceri consistente.

Accesorii

 

Dupa ce ti-ai mobilat baia, trebuie sa ii asiguri si restul pieselor menite sa o faca cat mai utila si utilizabila. Aici intervine rolul accesoriilor de baie. Astfel, vei avea nevoie de cuiere, inele pentru prosoape, suport pentru pahar si pentru hartie igienica, vei avea nevoie de prosoape din bumbac, de dispersor pentru sapun si de un cos de rufe.

O gama intreaga de astfel de produse atent selectionate vei gasi la bagno.ro. Este suficient sa intri pe site si sa iti alegi produsele preferate. Plasezi comanda si in cel mult 48 de ore produsele iti vor sosi acasa, insotite de certificate de garantie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea