Amenajarea casei

#canapea alba #alegere canapea #canapea

4 motive sa alegi o canapea alba!

Ai ocolit multa vreme canapelele albe, desi iti plac enorm? Petele si murdaria sunt principalele motive pentru care multa lume le evita, insa in prezent exista numeroase moduri de a scapa de aceste, fara efort si fara probleme. Asadar, renunta la prejudecati si alege o canapea alba! Iata patru motive pentru care ar trebui sa faci asta!

1. Exista materiale impermeabile, rezistente la pete

Primul si cel mai important motiv este faptul ca acum exista materiale impermeabile, in care lichidele nu patrund, fiind astfel foarte usor de curatat. Deci, grija petelelor si murdariei dispare. In plus, multe canapele vin cu huse ce pot fi spalate foarte usor la masina de spalat, ori de cate ori este necesar.

2. Nu se demodeaza niciodata

Albul este o culoare ce nu se demodeaza niciodata. Spre deosebire de restul culorilor, care sunt la moda doar o anumita perioada. Asadar, nu trebuie sa-ti faci griji ca va trebui sa o schimbi prea curand.

3. Poti schimba rapid aspectul incaperii

Cand ai o canapea alba, este foarte usor sa dai un look nou incaperii, atunci cand te plictisesti de design-ul actual. Tot ce trebuie sa faci este sa schimbi pernele decorative sau doar husele acestora. Daca iti doresti o schimbare radicala, poti schimba si covorul, tablourile si draperiile.

4. Albul poate fi combinat cu orice culoare

Spre deosebire de alte nuante, albul poate fi asortat cu orice culoare. Asadar daca iti cumperi acum o canapea alba iar peste un an sau doi vrei sa schimbi culoarea peretilor sau biblioteca, nu trebuie sa-ti faci griji. Canapeaua alba se va potrivi perfect in orice decor, indiferent de culorile alese.

Sursa foto: nit.pt

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului