Amenajarea casei

#lenjerii de pat #lenjerii pat #lenjerie de pat #motive florale #casanewconcept.ro

4 lenjerii de pat cu motive florale pentru un pat vesel si modern

Lenjeriile de pat sunt accesorii cu o influenta puternica asupra calitatii somnului si a sanatatii organismului. Dincolo de rolul lor pragmatic, lenjeriile de pat sunt adevarate "decoratiuni de interior" pentru dormitor. Sezonul cald incepe sa isi intre in drepturi, iar Casanewconcept.ro iti pune la dispozitie o gama variata de lenjerii de cea mai buna calitate, in ton cu vremea de afara! Iata 4 lenjerii colorate, vesele, cu motive florale, care sa-ti readuca la viata dormitorul dupa un anotimp rece si intunecat!

Casanewconcept.ro ofera o paleta larga de modele si culori pentru lenjerii de pat. Insa numai cateva dintre ele se remarca printr-o cromatica vesela, accentuata de imprimeuri florale, in ton cu sezonul de primavara, cand natura renaste, iar culorile insufletesc atmosfera din dormitorul tau.


1. Lenjerie de pat cu motive florale colorate in verde si galben

Combinatia de bej cu galben aprins si imprimeuri de floricele verzi face din aceasta lenjerie de pat un accesoriu modern si in acord cu tendintele cromatice ale sezonului, care se remarca prin derivatii ale culorilor verde si galben.

Casanewconcept.ro, 149 lei


2. Lenjerie de pat in culori tari si aprinse

Daca esti pasionat de culorile vii si abia astepti sa scapi de nuantele pamantii ale sezonului rece din casa pentru a da iama in paleta de culori tari si puternice, acest model de lenjerie de pat este alegerea perfecta, pentru a reinviora atmosfera din dormitorul conjugal. Combinatia puternica de verde cu flori colorate in portocaliu aprins da o nota vesela dormitorului.

Casanewconcept.ro, 149 lei


3. Lenjerie de pat vesela si atipica

Lenjeria de pat exprima, la fel ca si hainele pe care le imbraci sau modul in care iti decorezi si amenajezi casa, o parte a personalitatii tale.

Daca esti o fire joviala, deschisa noului, fara inhibitii si oprelisti in ceea ce priveste combinatiile de culori si imprimeurile nonconformiste, atunci lenjeria de pat intr-un mix de culori ametitor de puternice - rosu, roz, bleu, galben -, intr-un imprimeu floral autentic si modern, este alegerea potrivita pentru tine in aceasta primavara.

Casanewconcept.ro, 149 lei


4. Lenjerie de pat eleganta, subtil inflorata

Daca esti o fire eleganta si iti plac lucrurile rafinate si sofisticate, insa nu-ti poti ignora partea vesela si copilaroasa, acum ai si o cale de compromis, chiar si in alegerea lenjeriei de pat pentru primavara.

Persoanele care vor sa pastreze un iz rafinat in decorul dormitorului, dar sunt pasionate de culori, pot opta pentru aceasta lenjerie de pat in diferite nuante de portocaliu (in degrade), cu imprimeuri florale deosebite.

Casanewconcept.ro, 149 lei



Casanewconcept.ro este magazinul online unde gasesti lenjerii de pat de calitate premium, din bumbac 100%, intr-o vasta paleta de culori si modele.

Modelele moderne si atragatoare de lenjerii de pat combina utilul cu placutul. Materialele naturale din care sunt confectionate lenjeriile de pat au grija de pielea ta si te ajuta sa ai un somn odihnitor pe timpul noptii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare