Amenajarea casei

#bijuterii #suport bijuterii #coliere #cercei #bratari

4 idei interesante si ieftine pentru suportul bijuteriilor

Este timpul sa iti faci ordine in cutia cu bijuterii, intrucat in primavara aceasta se poarta accesoriile cat mai colorate si mai voluminoase. Pentru a nu te chinui de fiecare data cand esti in cautarea unei bijuterii care sa se potriveasca cu outfitul ales, iti prezentam cateva modalitati de organizare a accesoriilor, care vor face ca alegerile tale sa fie mai simple!

1 Copaci pentru bijuterii

Cel mai bun mod de a aduce un pic de primavara in camera ta este sa folosesti crengile unui copacel, pentru a crea un suport de bijuterii. Asadar, alege cateva crengute de la copacii din curte si pune-le intr-o vaza. Poti aseza pe ele atat coliere, cat si bratari sau cercei mari. Este o solutie ieftina, dar ingenioasa.


2 Panou decorativ pentru bijuterii

Peretele din camera ta poate fi locul ideal unde sa iti aranjezi toate bijuteriile. Agata un panou decorativ pe care sa prinzi diverse carlige. Astfel, vei avea suficient loc sa-ti aranjezi bijuteriile, pe care le vei gasi cu usurinta cand vei avea nevoie. Daca nu ai suficient loc pe perete, poti alege o solutie mai simpla: foloseste o rama de tablou in interiorul careia sa pui un burete. Prinde cateva carlige de burete si agata bijuteriile preferate.


3 Suport de bijuterii din diverse obiecte

Un sertar de birou vechi sau o tava din lemn pe care nu o mai folosesti sunt obiecte pe care le poti utiliza pentru a-ti crea un suport perfect pentru bijuterii. Vopseste sertarul de birou intr-o culoare care sa se potriveasca cu decorul camerei tale si agata-l pe unul dintre peretii incaperii. Lipeste carlige adezive pe suprafata sertarului pentru a agata lanturile si bratarile tale. De asemenea, poti alege sa folosesti diverse boluri pentru accesoriile mici, precum cerceii sau inelele.

4 Suport din bijuterii din lemn

Un alt mod foarte placut de a-ti aranja bijuteriile este prin folosirea unui lemn pe post de cuier. Prinde lemnul pe perete, agata carlige pe suprafata lui si vei obtine un suport interesant de bijuterii, care va schimba total aspectul din incapere.



Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea