Amenajarea casei

#electrocasnice #frigidere #modele frigidere

4 frigidere ciudate, dar practice

Dintre toate electrocasnicele, frigiderul parea sa-si fi pastrat cel mai bine designul initial. Chiar daca de-a lungul timpului companiile producatoare au adus o multime de imbunatati frigiderelor, ba chiar le-au modificat designul, astfel incat sa fie moderne, aceste aparate electrocasnice pareau ca nu mai au nimic nou de oferit. Dupa ce vei vedea cele mai ciudate modele de frigidere, iti vei da seama ca producatorii nu vor inceta sa ne surprinda cu noi designuri ciudate.


1. Frigiderul modular

Frigiderul modular este creatia designerului Stefan Buchberger. Are dimensiunile unui frigider obisnuit, dar se remarca prin compartimentele individuale, suprapuse ca intr-un joc tetris. Practic, este vorba despre 4 mini-frigidere separate, fiecare cu spatiu suficient de incapator pentru alimentele unei singure persoane.

De altfel, frigiderul modular a fost realizat special pentru studentii care locuiesc in camine si tin mancarea laolalta. Pentru a nu mai exista cazuri in care un student ramane fara mancarea de acasa din cauza celorlalti colegi, designerul a realizat mai multe mini-frigidere intr-unul singur.



Sursa foto: inthralld.com


2. Frigider ascuns in mobila

La prima vedere, aceste corpuri de mobilier par absolut obisnuite, ideale pentru o bucatarie moderna si eleganta. Cand le deschizi, ai parte de o surpriza: in locul rafturilor cu oale si vesela sunt rafturi de frigider, pline cu alimente care stau la rece.

Sertarele si usile au fost in asa fel concepute incat sa permita depozitarea unor alimente de dimensiuni mici, dar si a sticlelor sau a recipientelor mari.



Sursa foto: oddee.com


3. Frigiderul Bio Robot

Bio Robot va fi frigiderul viitorului. Nu consuma energie, iar designul sau este ciudat in totalitate. In locul spatiului clasic pentru depozitarea alimentelor si a usii clasice, Bio Robotul contine un gel biopolimeric, nontoxic, care mentine o temperatura optima pentru alimente. Tot ce rebuie sa faci este sa introduci produsul direct prin gel si sa-l lasi acolo pana cand vrei sa il consumi. Designerul sustine ca gelul nu este lipicios si nu ramane pe alimente.



Sursa foto: oddee.com


4. Frigiderul pliabil

Un alt frigider ciudat este frigiderul pliabil. Il poti folosi in casa, dar il poti lua cu tine si la picnic. Sistemul de racire se afla la baza frigiderului, iar pe axul central sunt prinse 3 platouri rotunde pentru depozitarea alimentelor. La exterior, frigiderul este acoperit cu un material care impiedica pierderea aerului rece. Daca nu ai nevoie de tot frigiderul, poti plia rafturile pe care nu le folosesti.



Sursa foto: hometone.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea