Amenajarea casei

#design industrial # stil industrial #amenajarea casei

4 apartamente cu design industrial in care ti-ai dori sa locuiesti

De cativa ani, designul industrial a prins teren si vor mai trece ani multi pana ce vom decide ca vrem altceva. Cand spunem design industrial spunem simplitate si eficientizare maxima a spatiului.

Cu ajutorul editorilor insideout.com.au iti vom arata in continuare cateva spatii care au fost transformate de designeri, iar acum ai da orice sa poti locui in ele.

Acest depozit vechi a fost transformat in spatiu de locuit. Din vechea sa uilizare, designerii au pastrat pardoseala din beton pe care au lustruit-o. Au folosit apoi o paleta simpla de culori, formata din alb si negru, pe un fundal de caramida si cu cateva accente de lemn.

Amestecul de piese vechi si noi creeaza un aspect industrial destul de rece, dar cu o nota foarte originala, daca tinem cont de punctul focal al incaperii reprezentat de peretele negru.

Un perete de portocaliu stralucitor confera un plus de energie accentelor de lemn natur si peretelui de caramida din aceasta mansarda.

Mobilierul este asezat strategic pentru a delimita functionalitatea spatiilor din acest apartament open space. Ramele negre ale ferestrelor si tevile lasate ostentativ la vedere ofera acestui spatiu un aspect industrial foarte chic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea