Amenajarea casei

#lac #lemn #bucatarie #usi #dulapuri

3 trucuri despre amenajarea bucatariei

Amenajarea bucatariei poate fi o adevarata provocare pentru tine. Alege cu grija dulapurile si gandeste-te ce manere s-ar potrivi cel mai bine cu stilul pe care ti-l doresti. Iata cateva trucuri de care sa tii cont atunci cand te hotarasti sa iti cumperi materiale pentru amenajarea bucatariei tale.

Tine cont de manere atunci cand alegi dulapurile

Designul dulapului, precum si culoarea materialului din care este confectionat vor juca un rol important in alegerea ulterioara a manerelor. De exemplu, daca rama usii dulapurilor este inchisa, poti alege ca manerele sa fie mai deschise pentru a crea un contrast armonios. In momentul in care alegi dulapurile, trebuie sa te gandesti si la manerele pe care ti le doresti.

Alege materiale de calitate pentru amenajarea bucatariei

Daca tot te-ai hotarat sa-ti reamenajezi bucataria, este bine sa folosesti materiale de calitate, deoarece este un spatiu pe care il vei folosi zilnic si este important sa arate bine si sa dureze cat mai mult. Daca folosesti materiale de proasta calitate, ar putea parea o solutie buna acum, fiindca economisesti bani, dar in timp, va fi nevoie de reparatii sau inlocuri si costul va fi mai ridicat.

Poti alege dulapuri de bucatarie din lemn, furnir, dulapuri laminate sau chiar dulapuri lacuite. Totul depinde de stilul pe care ti-l doresti pentru bucataria ta. In plus, de calitate trebuie sa fie si manerele pe care le alegi pentru dulapuri. Le vei folosi zilnic si este important sa fie rezistente si, in acelasi timp, sa aiba un aspect placut.

Personalizeaza-ti bucataria

Amenajarea bucatariei este o ocazie ideala sa iti pui amprenta personala. Exista foarte multe modele unice din care poti alege si care sa se potriveasca cu personalitatea ta si stilul pe care ti-l doresti. Ai rabdare si uita-te prin toate cataloagele pana ce descoperi ceva care sa iti placa. Manerele pentru dulapuri le poti gasi in cele mai diverse forme. Provocarea cea mai mare este sa te hotarasti pe care le alegi.

Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea