Amenajarea casei

#lemn #masa de cafea #cafea expresso #lemn de stejar

3 masute de cafea pentru living pe care le poti face chiar tu

Masuta de cafea este nelipsita din orice living, datorita calitatilor sale de ordin estetic, dar mai ales practic. O astfel de piesa de mobilier are intrebuintari mai largi decat ii sugereaza numele, servind drept unitate de depozitare pentru carti, reviste, chei, telecomenzi, mancare, pahare, aproape orice lucru de mici dimensiuni care iti poate trece prin minte. Daca inca nu ai apucat sa iti cumperi una, noi iti dam cateva idei de masute de cafea pe care le poti face chiar tu. Modelele inspirationale vin de la specialisti de renume!

1 Masuta de cafea cu aspect rustic

Unul dintre trendurile inspirationale in acest sezon este designul traditional, apropiat persoanelor care isi doresc sa evadeze din agitatia orasului si sa se intoarca la traditii. O astfel de masuta superba este cea realizata de Dan Faires de la Home and Garden Television. Si tu poti face o astfel de opera de arta cu ajutorul a patru scanduri din lemn de stejar, cateva cuie, console si patru roti.



Construita practic de la zero, aceasta masa de cafea este opera Anei White de la The Friendly Home. Este facuta din sipci din lemn gros, imbinate cu cateva piese cu aspect industrial.

2 Masuta de cafea cu aspect modern

Daca iti doresti un accesoriu cu un look contemporan, poti alege o masuta moderna. Cea de mai jos este lucrata manual de Adventures In Creating si te poarta cu gandul la mesele folosite la picnicuri. Cadrul de otel si lemnul pictat ii confera un aspect modern.




Urmatoarea masa de cafea se incadreza perfect in decor, daca stilul casei tale este unul cu aspect industrial. Dimensiunile sale mici, cadrul din aluminiu si placajul folosit drept suport o transforma intr-un proiect usor de facut de catre oricine, la costuri nu foarte ridicate.


3 Masuta de cafea din diverse obiecte

O idee geniala de design a avut-o Crafter Cottage, care a reciclat aceasta bobina din lemn si a transformat-o intr-o masuta eleganta, ce foloseste si ca biblioteca.


Adaugand patru picioare acestei valize vintage, Ruche Blog a transformat-o intr-o masuta superba, ideala pentru cestile de cafea expresso pe care le bei dimineata in compania persoanei iubite. Pe langa acest lucru, beneficiezi si de spatiu de depozitare pentru diverse lucruri marunte de care ai nevoie la un moment dat.




Sursa foto:decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea