Amenajarea casei

# chiuveta marmura #chiuveta baie #chiuveta

3 chiuvete de baie din marmura care vor infrumuseta baia

Design atractiv si materiale calitative: acestea sunt aspectele carora tindem sa le acordam importanta cand vine vorba despre amenajarea locuintei. Mobila, electronicele, electrocasnicele, decoratiunile si multe alte lucruri ce se regasesc intr-o casa ar trebui sa indeplineasca macar aceste doua conditii. In primul rand, la calitate nu trebuie sa facem rabat. Asa ca decat sa cumparam un anumit produs doar pentru ca este redus, insa nu este calitativ, mai bine asteptam si cumparam un produs de calitate, care poate va fi si el redus la un moment dat. De ce? Pentru ca un produs necalitativ se va strica mult mai repede decat unul de calitate. Asa ca faceti economie doar aparent, pentru ca va trebui sa il inlocuiti cu unul care chiar sa fie bun.

Sa luam ca exemplu baia. Cumparati o baterie de cada sau de chiuveta doar pentru ca este la oferta. Insa nu luati in calcul ca acel obiect este folosit de multe ori pe zi (in cazul bateriei de chiuveta si de zeci de ori, in functie de cate persoane o folosesc). Iar daca se va strica, stiti ca este destul de dificil de inlocuit, mai ales daca vorbim despre bateria de cada. Asa ca este cel mai bine sa cumparati o baterie calitativa de la inceput, care sa reziste chiar si zeci de ani.

Dar nu despre baterii vrem sa va spunem astazi, ci despre chiuvete de baie. Si ele au o mare importanta in viata noastra. Poate ati auzit prieteni sau rude care spun ca au chiuveta mai mult "de decor" pentru ca nu o pot folosi din cauza ca apa sare din ea. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca nu a fost masurata inaltimea ideala a chiuvetei si nici bateria de chiuveta nu este aleasa cum trebuie. Asa ca in continuare o sa va aratam trei chiuvete de baie din marmura, chiuvete calitaitive, care cu siguranta vor infrumuseta baia.

Prima recomandare este Ravak Avocado Lavoar 85x45 cm. Doar uitandu-va la poza va puteti da seama de unde numele acestei chiuvete: seamana cu o jumatate de avocado. Insa designul este superb si este si foarte practic, pentru ca aveti suficient loc sa puneti ce doriti pe chiuveta (sapun, pasta si periute de dinti). Este o chiuveta realizata din marmura turnata, de culoare alba.

Daca preferati o chiuveta care se monteaza pe blat si care economiseste destul spatiu in baie, atunci o sa va placa Ravak Moon 1C Lavoar pe blat 40x36 cm. Are un design unitar, este destul de inalta astfel incat sa nu permita apei sa se scurga si trebuie sa recunoasteti ca arata superb. Se curata foarte usor si, de asemenea, este imbracata intr-un strat numit GelCoat care protejeaza de zgarieturi si de substantele din produsele de ingrijire sau de curatenie.

Iar daca va doriti o chiuveta cu un design mai "potolit", atunci Ravak Natural Lavoar 50x45 cm este pentru voi. Este o chiuveta cu preaplin si cu orificiu pentru baterie si se poate monta atat pe blat cat si pe perete.

Speram ca v-au placut recomandarile noastre de chiuvete din marmura si ca o sa le acordati atentie in cazul in care doriti sa va redecorati baia.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului