Amenajarea casei

#electrocasnice #copii #casa #aparate electrocasnice

3 aparate electrocasnice utile in casa cand ai copii

Investeste in sanatatea copilului tau si achizitioneaza aparate electrocasnice utile in bucatarie. De la aparatul de facut iaurt pana la sterilizatorul pe baza de aburi, astfel de aparate electrocasnice te ajuta sa prepari mancaruri sanatoase si sa asiguri igiena alimentara necesara pentru cei mici.

Iata 3 aparate electrocasnice utile in casa cand ai copii:


Incalzitor pentru biberon


Incalzitorul pentru biberon este un aparat electrocasnic care permite incalzirea alimentelor pentru bebelusi la temperatura dorita. Aparatul dispune de mai multe trepte de temperatura, o functie de mentinere a caldurii dupa atingerea temperaturii dorite si protectie la supraincalzire.

Dispozitivul are un consum mic de energie, de aproximativ 110 wati si poate fi folosit pentru incalzirea laptelui si mancarurilor pasate pentru copiii mici.

Un incalzitor pentru biberon costa de la 40 lei si poate depasi 120 lei, in functie de model. Unul dintre cele mai practice aparate de acest tip este cel conceput special pentru calatorii, cu adaptator de masina.


Sterilizator electric


Sterilizatorul electric este un aparat electrocasnic foarte util pentru mamicile cu copii mici. Aparatul sterilizeaza diverse accesorii si recipiente precum biberoanele, pompa pentru san, cana de copii, suzetele.

Un astfel de aparat functioneaza pe baza de abur si poate steriliza pana la 6 biberoane simultan. Continutul ramane steril maxim 24 de ore daca nu se deschide capacul. Ciclul de sterilizare are o durata de 15 minute.Un sterilizator electric costa de la 170 lei si poate depasi 400 lei in functie de marca.


Aparat de facut iaurt


Iaurtul din comert contine aditivi alimentari care pot avea efecte negative asupra sanatatii copilului. Iaurtul, insa, face parte din dieta de baza a celor mici. Pentru a-i asigura un preparat natural, foloseste un aparat de facut iaurt.

Pentru a obtine iaurt de casa ai nevoie de lapte proaspat si iaurt natural. Aparatul prepara iaurtul intr-un interval de aproximativ 8 ore. Un aparat de facut iaurt cu 7 recipiente a cate 170 ml costa in jur de 100 lei.



Sursa foto: foodnetworkstore.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea