Amenajarea casei

#accesorii #balcon #gratar #ghivece #amenajare balcon #masuta de balcon #ghiveci picioare

3 accesorii surprinzatoare pentru balcon

Pentru multi, balconul este doar o incapere potrivita pentru depozitarea lucrurilor, dar sunt si persoane care au inteles faptul ca balconul se poate transforma intr-un spatiu destinat relaxarii, intr-un colt de natura. Accesoriile pentru balcon nu sunt intotdeauna atat de banale pe cat ai putea crede. Dimpotriva, unele dintre ele sunt surprinzatoare prin forma, dar si prin functionalitate.


1. Gratarul de balcon

Nu pare a fi cea mai buna alegere pentru un balcon de apartament, insa daca te intelegi bine cu vecinii, poate ca vor inchide ochii la micul tau gratar parfumat. Spre deosebire de gratarele clasice, pe picioare, care ocupa mult spatiu, acesta este mult mai mic si se prinde cu suruburi direct pe grilajul metalic al balconului. Cei care au inventat acest accesoriu de balcon cred ca este solutia perfecta pentru spatiile mici.



Sursa foto: stuffyoushouldhave.com


2. Masuta de balcon

Masuta de balcon este un accesoriu surprinzator. Desi are o forma simpla, poate fi folosita in zeci de moduri, in functie de nevoiele tale. Mai exact, masuta se fixeaza de grilajul balconului, dupa care poate fi folosita ca suport pentru laptop, pentru carti, pentru flori sau pentru farfuria cu mancare.

Acest accesoriu pentru balcon este portabil si il poti lua cu tine oriunde vrei, chiar si in vacanta. Chiar daca nu este prea mare, masuta de balcon si-a castigat deja mii de fani in intreaga lume, iar comenzile pe siteul designerului Michael Hilgers se inmultesc pe zi ce trece.



Sursa foto: balkonzept.de


3. Ghivece cu picioare

Ghivecele cu picioare au un design surprinzator, dar sunt functionale si pot inveseli orice balcon. Aceste ghivece se fixeaza pe bara din metal a balconului si au stabilitate indiferent daca bara este subtire, patratoasa ori rotunjita.

Realizate de compania Greenbo, ghivecele cu picioare sunt disponibile intr-o gama variata de culori, iar daca ai imaginatie, le poti fixa si pe alte obiecte din casa, cum ar fi spatarul unui scaun vechi.



Sursa foto: digs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului